[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Στο post που έκανα πριν ανέφερα οτι δε βλέπω διαφορά στην απόκριση των εφαρμογών
που χρησιμοποιω
Δεν έψαχνα για διαφορές σε χαρακτηριστικά και UI (αλλά ναι αυτά που γράφεις τα ειδα) -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@papaflessas -
@papaflessas
Ή καινούργια είναι XTRV και οι διαφορές αναγράφονται στο changelog ( όπως και στις Developer roms ). -
-
Ο/H nickkon έγραψε:
Εκανα και wipes cache & data αλλά δεν........
Καμιά ιδέα κανείς για το τις πταίει?Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... -
Ο/H thiras έγραψε:
βρε παιδια,εγώ κατέβασα την τελευταία stable XTRVbeta1 8.0 ,έκανα όλα τα βήματα που λέει στην παρἀγραφο πως παμε απο android 5.1.1 σε MM, και οταν τέλειωσε ενω δείχνει την καινούργια rom, το android ειναι το ίδιο 5.1.1.....
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη η νέα XTRV-Stable-V8.0.3.0 για το RedMi 3/ PRO (Ido).
Οι σύνδεσμοι για το Download στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Καλησπέρα κι από μένα. Πέρασα κι εγώ την stable έκδοση στο Mi5s και παρατηρώ ότι στο viber και στο whatsapp δεν έρχονται τα μνμ στην ώρα τους, αλλά όποτε να ναι! Είχα την dev gtv 6.10.27 και δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να αλλάξω κπ ρύθμιση; έχει κπ άλλος αυτό το πρόβλημα; αν με τις dev gtv/xtrv λύνεται το θέμα, να ξαναγυρισω!
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H thiras έγραψε:
βρε παιδια,εγώ κατέβασα την τελευταία stable XTRVbeta1 8.0 ,έκανα όλα τα βήματα που λέει στην παρἀγραφο πως παμε απο android 5.1.1 σε MM, και οταν τέλειωσε ενω δείχνει την καινούργια rom, το android ειναι το ίδιο 5.1.1.....
-
@Gorgolemis
θα πω κατι χωρις να ξερω αν ισχυει για την περιπτωση με το κινητο του γιου σου:
το fingerprint scanner σεταρεται μονο αν εχει μπει κωδικος ή pattern.
Αν στο κινητο δεν εχει μπει κατι απο τα 2 προτεινω να κάνεις μια δοκιμη κ να βαλλεις κωδικο κ μετα ξαναδοκιμαζεις με την καμερα κ το fingerprint. Aν παλι δε δουλεψει προσθεσε κ ενα δακτυλικο αποτυπωμα
Κ δοκιμασε παλι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα