@geoanto555 Καλά θα ήταν όταν πάμε σε ΜΜ εγώ θα πρότεινα καθαρή εγκατάσταση τότε ας περιμένουμε να βγει η Stable ΜΜ του @gkalen και βλέπουμε.
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες,ειμαι σε gtv stable ελληνικη 8.0.4 Και θελω να παω στην xtrv stable 8.0.4
αρα να μν κανω factory reset??δν χρειαζεται... -
-
-
-
Εννοεις install το su μεσω twrp??
-
-
@derveni
Ο φίλος @Antonis Kontitsis έρχεται από GTV , θα πρότεινα κι εγώ καθαρή εγκατάσταση ..
Εσύ ήσουν με THUNDER ή οποία είναι πολύ συμβατή με την XTRV και γι'αυτο σου είπα να την περάσεις από πάνω ..
Θα περάσει και πάνω από τη GTV αλλά δεν είναι τόσο συμβατή και υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μην κάτσει καλά ..
Παρ'ολα αυτά μπορεί να την περάσει από πάνω και στη πορεία βλέπει πώς πάει κι αν νομίζει ότι χρειάζεται μία καθαρή εγκατάσταση , τότε ας την κάνει ..
@Antonis Kontitsis
ΠΡΟΣΟΧΉ με το supersu ..
ΔΕΝ φλασαρουμε με τίποτα το ροοτ που μας δίνει το TWRP ( your device seems that has not root access , do you want ....... ) , Αν δεις κάτι τέτοιο επιλεγεις , DO NOT INSTALL.
Φλασαρεις το supersu zip μεσω του TWRP , αυτό θα το βρεις στην κάρτα σου ( supersu.zip ) -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη η νέα XTRV-Stable-V8.0 για τα RedMi Note 3 SE (Kate) & Mi-5S (Capricorn).
Οι σύνδεσμοι για το Download στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
καλησπέρα έβαλα την XTRVbeta1 stable 8.0.4 στο xiaomi redmi note 3 pro (kenzo) με καθαρή εγκατάσταση και αυτό που παρατήρησα ειναι ότι αργεί να άνοιξη το facebook η εφαρμογή σε σχέση με την GTV που άπλα πάταγες και άνοιγε σε κλάσματα δευτερόλεπτων @gkalen
Ο/H gkalen έγραψε:
@papaflessas
Ή καινούργια είναι XTRV και οι διαφορές αναγράφονται στο changelog ( όπως και στις Developer roms ).
@papaflessas -
περασα σε RM note 2 την καινούρια ROM πανω απο την thunder 8.0.2 όλα πήγαιναν ρολόι για 2 μέρες μέχρι που αποφάσισα να αλλαξω το θέμα ,απο εκείνη την στιγμη αρχισαν τα κολλήματα και τα reboot δεν μου είχε ξανατυχει αν και έχω το κινητό απο τον Απρίλιο χωρίς βεβαίως πολλές αλλαγές σε Ρομ 3-4 μονο .Εστρωσε το κινητό όταν φλασαρα την Ρομ ξανά.
Χρησιμοποιώ τον nova απο την αρχή. Τα αναφέρω αυτά μήπως είναι κάποιο bug που θέλει κοίταγμα. Απο μπαταρία σχεδόν με όλες πάω στις 3.5 ώρες με δύο καρτες και WiFi μόνιμα ανοιχτό -
Ο/H karbill έγραψε:
Χρησιμοποιώ τον nova απο την αρχή. Τα αναφέρω αυτά μήπως είναι κάποιο bug που θέλει κοίταγμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα