παιδια εχω θεμα με το superuser. Ειχα κανει εγκατασταση στο redmi 3 την xtrv 8.0.3beta1 με factory reset και ολα πηγαιναν ρολόι. Και σήμερα εκανα εγκατλάσταση το superuser και αρχισαν τα κολλήματα. Πως μπορω να το διαγραψω?
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
εχω παρατηρησει οτι αν βαλεις ενα θεμα στο κινητο και μετα την εφαρμογη του θεματος και φορτωση κανεις απευθειας reboot τοτε δεν αντιμετωπιζεις προβληματα με κολληματα.
Με το που τελειωσει η φορτωση με το περιστρεφομενο βελος... Απευθειας reboot.
Δοκιμασε το και πες μας...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
-
Ο/H nickkon έγραψε:
-
-
Καλημέρα, πέρασα την XTRV-Stable-V8.0.4.0 σε Redmi note 3 pro μέσο twrp και το τηλέφωνο είναι μονίμος κλειδωμένο. Βάζω τον κωδικό ξεκλειδώματος και κλειδώνει κατευθείαν (κλείδωμα οθόνης). Ξέρει κάποιος τι γίνετε ;;
-
Εγώ τελικά δεν έχω καταλάβει πόσες stable υπάρχουν,εκεί που μου είχα mail προχτές για την XTRVbeta1 Stable ROM,μόλις την περνάω,την αλλη μέρα έρχεται άλλο για την XTRVbeta1-6.11.17 (Kenzo).Καταλαβαίνω την προσπάθεια όσων ασχολούνται με τις ρομς,αλλά τελικά τι διαφορές έχουν μεταξύ τους,και μήπως πρέπει να περιμένει κανείς να περάσει την τελική κι όχι ανα 2-3 μέρες και άλλη με οτι αυτό συνεπάγεται, back-ups, και χάσιμο φωτογραφιών,μυνημάτων,κλπ???
-
Μα άμα πας από Stable σε Stable, ή από developer σε developer δεν χάνεις τίποτα. Ούτε μήνυμα, ούτε φωτογραφίες... Για εξήγησε μας καλύτερα τι κάνεις και κάτι πάει χ
-
Εννοώ φωτος που ειχα απο what's up παρα τα backup δεν τις επενεφερε...αλλα εγώ ξαναρωταω ποσες ειναι οι εκδόσεις που βγαίνουν???
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
Ο/H Nesztor έγραψε:
Το τηλέφωνο ανοίγει για 10 δεύτερα και κάνει επανεκκίνηση μόνο του και ξανά περνάει την rom. Τι γίνετε ;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα