@gkalen Σήμερα παρατήρησα σημαντική πτώση στην μπαταρία από το σύστημα Android από 100% σε 1 ώρα έπεσε στο 92% χωρίς να κάνω τίποτα, μπήκα σε twrp και έκανα το συνηθισμένο καθαρισμό, θα το ξανά δω πάλι σύντομα.
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Mε την 8.0.5.0 ή με την 8.0.4.0 είδες αυτή την απότομη πτώση;
-
-
ΟΚ ευχαριστώ. Είμαι με την 8.0.4.0 και σκεφτομουν το update αλλά βλέπω πολλούς που
αναφέρουν αυξημένη κατανάλωση στην 8.0.5.0
Θα περιμένω
Να δουμε πότε θα παίξει και ΜΜ σε stable. -
Ο/H nickkon έγραψε:
ΟΚ ευχαριστώ. Είμαι με την 8.0.4.0 και σκεφτομουν το update αλλά βλέπω πολλούς που
αναφέρουν αυξημένη κατανάλωση στην 8.0.5.0
Θα περιμένω
Να δουμε πότε θα παίξει και ΜΜ σε stable.
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
redmi note 4G........ολα καλα με την νεα stable.
μια παρατηρηση ΜΟΝΟ........εχω παρατηρησει πως οπως με τις 2 τελευταιες DEV ετσι και με την STABLE τωρα οταν τελειωνει η φορτιση σχεδον αμεσως οταν βγαλω το καλωδιο πεφτει στο 99% η μπαταρια και συντομα παει στο 98%........το εχει και καποιος αλλος αυτο Η να υποθεσω πως η μπαταρια πηρε την κατω βολτα ???????
Όταν πέρασα την dev XTVR (παρότι είναι δίδυμες σε μεγάλο βαθμό) αυτό σταμάτησε να συμβαίνει κατά ένα περίεργο τρόπο. Κάνε και μια χάρη @Giannisagal αν θες, πριν την επόμενη φόρτιση άλλαξε το θέμα στο κινητό και μετά δοκίμασε.
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
μια παρατηρηση ΜΟΝΟ........εχω παρατηρησει πως οπως με τις 2 τελευταιες DEV ετσι και με την STABLE τωρα οταν τελειωνει η φορτιση σχεδον αμεσως οταν βγαλω το καλωδιο πεφτει στο 99% η μπαταρια και συντομα παει στο 98%........το εχει και καποιος αλλος αυτο Η να υποθεσω πως η μπαταρια πηρε την κατω βολτα ???????
-
Ο/H jpastos έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
ετσι κι αλλιως του πατησα ενα FORMAT πριν την περασω και δεν εμεινε τιποτα στραβο
θα κανω ομως τωρα που το λες ενα calibration ετσι για το γ@μωτο.....
" Γεωπόνος”
-
Calibration πως κανουμε τη μπαταρια;
-
-
Ο/H sakismaf έγραψε:
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Ο/H sakismaf έγραψε: