[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Καλά τα λές :
Είχα την εντύπωση οτι όλα αυτά ήταν μαμά (ή default...όπως θές πέστα).Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο Χρήστος πιστεύει ότι είναι το μαμά...μην του την χαλάς βρεεεεεεε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
-
Ο/H Woodak έγραψε:
να μην μείνει τίποτα μέσα από παλιές,
back-back
reboot/recovery
install rom.. -
πωωω φίλε πολύ γρήγορος. Ευχαριστώ πολύ. καλή συνέχεια
-
ο γνωστός ήρωας ....................
...................... geoanto-look!!!!!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα σας
Κατοχος ενος Redmi Pro απο προχτες, και με τη σημαντικη και αμεση βοηθεια των παιδιων εγκατεστησα την GTV 8.0.6.0. Stable με root και TWRP. Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μπορω απο third party filemanager να σβησω αρχεια και φακελους της εξωτερικης SDcard. Μου λεει να ενεργοποιησω πρωτα το documents στις ρυθμισεις/εφαρμογες και δεν με αφηνει. Καμμια ιδεα κανεις? Και δεν μπορει να μου δωσει δικαιωματα ροοτ στην εφαρμογη es file manager που χρησιμοποιω.
Εχει κανεις καποια ιδεα?
Ευχαριστω -
Ο/H dodos7 έγραψε:
αι δεν μπορει να μου δωσει δικαιωματα ροοτ στην εφαρμογη es file manager που χρησιμοποιω.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Λεει οτι η δοκιμη απετυχε, και οτι η λειτουργια αυτη δεν μπορει να εκτελεστει στο τηλεφωνο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα