χωρις να ξαναπερασω ρομ?
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
@nickstath συμβαίνει συχνά ή έγινε μια φορά;;; Στην πρώτη εκκίνηση το κινητό χρησιμοποιεί data μέχρι να βάλεις wifi οπότε λογικό να είχες κάποια χρέωση σε kb ή ευρώ... Εάν είναι ποιο συχνό δεν ξέρω τι παίζει εγώ δεν έχω θέμα.....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
@ghost4047
Ναι , μόνο το TWRP θα βάλεις , χωρίς να περάσεις ρομ ..
Στο επόμενο update θα διορθωθεί .. -
Ο/H Souits έγραψε:
@nickstath συμβαίνει συχνά ή έγινε μια φορά;;; Στην πρώτη εκκίνηση το κινητό χρησιμοποιεί data μέχρι να βάλεις wifi οπότε λογικό να είχες κάποια χρέωση σε kb ή ευρώ... Εάν είναι ποιο συχνό δεν ξέρω τι παίζει εγώ δεν έχω θέμα.....
-
Με τη τελευταια stable μιλαω στο messenger και κολλάει το τηλεφωνο και κανει επανεκκίνηση, με τις προηγουμενες ρομ δεν το ειχα δοκιμασει και δεν ξερω αν υπηρχε το προβλημα
-
Εβαλα τη stable μετα απο wipe αλλα δε μπορουσε να συγχρονιστει στο λογαριασμο mi. Μου ελεγε οτι δε μπορει να δει το id του κινητου. Αφου παιδευτηκα καμμια ωρα ξαναβαλα τη GTV 6,11,3 και δουλευει σωστα αλλα δε μου κραταει ολοκληρη μερα η μπαταρια ενω με τη global επεφτα για υπνο και ηταν στο 40%. Τι κανω;
-
Ο/H sakismaf έγραψε:
Με τη τελευταια stable μιλαω στο messenger και κολλάει το τηλεφωνο και κανει επανεκκίνηση, με τις προηγουμενες ρομ δεν το ειχα δοκιμασει και δεν ξερω αν υπηρχε το προβλημα
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H sakismaf έγραψε:
-
Ο/H nickstath έγραψε:
=============== Δεκ 2nd 2016, 11:12am ===============
Την πέρασα και την δοκιμάζω.
Η δοκιμή συνεχίζεται... -
Καλησπέρα, έχω το Mi4 με την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.5.3.0. αξίζει να περάσω την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V8.0.2.0.zip και αν ναι το κάνω μέσω του twrp? Χρειάζεται κάποιο wipe πριν την κάνω install?
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα