[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H GARGOSDROSATOU έγραψε:
καλημερα φοραω miui global gr Σταθερη gr xiaomi -miui gtv -6-12 (1) και εχω τα παρακατω προβληματα:
Ανέβασε καλυτερα ενα screenshot απο το πρόβλημα σου και απο το "σχετικα με το τηλέφωνο"
αν και εδώ είναι για stable.. -
-
Ο/H machiavel έγραψε:
παρατηρω συνεχεια το συστημα android στην μπαταρια να ειναι στα 20με 26% καταλανωση ειναι φυσιολογικο αυτο ;;
Αν πας σε 6 τότε θα κατέβει αρκετά.. -
δεν ξερω ειχα την 7.5 και πηγα στην τωρινη και εχω καπως πιο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας ακομα και ο chrome σε 10-15 λεπτα τρωει 5-10%
-
-
επηδη ειμαι νεος και δεν διαβασα καπου για να κανεις ενα φορματ με αυτες της ρομ μολις περασα την 8αρα εκανα φορματ οπως κανουμε σε ολα τα κινητα
και μετα απο ερωτηση μου ειπαν πως να κανεις ενα clean install και εκανα λες να μην βοηθησε ;; στην 6 (μμ )εννοεις να παω;;
-
Ο/H machiavel έγραψε:
στην 6 (μμ )εννοεις να παω;;
Κάνε μια αναζήτηση... έχει γίνει οδηγός για την μετάβαση απο 5 σε 6 Stable...
Διάβασε εκει σχόλια... -
ναι ξερω τον ειδα τον οδηγο αλλα ο λογαριασμος μου δεν εχει αδειες οπωτε εκανα ενα request , λες να μην εγινε factory reset και για αυτο να εχω τοση καταναλωση γιατι οντως μετα ειχα κατι αρχεια που ηταν απο κατι παιχνιδια και επιαναν 5gb χωρο
-
Ο/H machiavel έγραψε:
λες να μην εγινε factory reset
-
Ο/H demakhs έγραψε:
@GARGOSDROSATOU φίλε νομίζω ότι φταίνε οι πολλές ΑΓΑΠες κ οι πολλές ΓΙΑΓαδες που έχεις στον κατάλογό σου.....λαλησε η εφαρμογή τηλέφωνο και κατ επέκταση και η εφαρμογή του συγχρονισμού!!
-
Φιλε δεν είχα σκοπό να σε ειρωνευτω.
Αν παρακολουθήσεις, τα μισά μου μηνύματα είναι χαβαλες κ τα άλλα μισά συμβουλές.
Αν παρεξηγήθηκες σου ζητώ συγγνωμη, το μήνυμα που έγραψα εξακολουθεί κ μου φαίνεται πολύ αστείο όμως κ σαν τέτοιο θα ήθελα να το δεις.
Δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα κ αν πρέπει να το σβήσω , μετά το dislike που έκανες...
Edit: μολις διαπίστωσα ότι τροποποίησες το μήνυμα σου κ αφαιρεσες τις εικόνες με τα 65 ΑΓΑΠ & ΓΙΑΓ, άρα, τώρα, έχω δικαίωμα για edit κ εγώ, ναι??
Αλλά δεν θα το κάνω!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα