Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους .Σήμερα παρέλαβα το Mi Max με MIUI Global 8.1.4.0 Stable (MBCMIDI) Το ξεκλείδωσα αμέσως και ήθελα να ξέρω εάν χρειάζεται Factory Reset γιά να περάσω την Ελληνική STABLE
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H akis112 έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους .Σήμερα παρέλαβα το Mi Max με MIUI Global 8.1.4.0 Stable (MBCMIDI) Το ξεκλείδωσα αμέσως και ήθελα να ξέρω εάν χρειάζεται Factory Reset γιά να περάσω την Ελληνική STABLE
-
-
Ο/H thunderlight έγραψε:
Μήπως γνωρίζεις κανείς γιατί κάποιες εκδόσεις, όπως η Hennessy που έχω εγώ, έχουν μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με την official έκδοση; Η global έκδοση είναι 8.1.3 και εμείς είμαστε στο 8.0.0.2.
Αλλά αυτά συμβαίνουν εάν περιμένεις την τροφή στο στόμα......
Εδώ και το λινκ...... Τελευταία φορά που βοηθάω για τέτοιο γελοίο ερώτημα....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
έτσι έτσι...έχει παραγίνει το κακό!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χρησιμοποιούσα το link που σε πηγαίνει στα stable Roms από τις dev Roms.
Καλές γιορτές! -
Καλημερα και χρόνια πολλά.
Με Redmi Note 3 Pro, αν θέλω να περάσω πάλι την 8.0.5.0 εντελώς καθαρή, να σβήσω και να ξαναπεράσω.τα πάντα από την αρχή, τί κάνω wipe στο twrp και τί άλλο πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ...
Θέλω να το κάνω γιατί με τη μετάβαση από την 8.0.1.0 το κινητο λαγκάρει αισθητά. -
-
3 wipes δηλαδή και είναι κομπλέ.
Ευχαριστώ θερμά... -
Μην βάλεις την 8.0.5... Καλύτερα 8.0.4.....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Όχι ρε γμτ. Την πέρασα ήδη.
Δε πειράζει θα την περάσω το απόγευμα.
Είναι καλύτερη η 8.0.4;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι ειδικά σε μπαταρία και σήμα.....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα