Οι ελληνικες fastboot κάνουν ενοποίηση του παλιού σχήματος ... κατά τα λοιπά ... δεν θυμάμαιΟ/H geoanto555 έγραψε:
@Bodai στην 7,2,8 έχει γίνει ένα το system?? Θυμάσαι?
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Γεια σας παιδια. Εχω ενα redmi note 4 official global version χωρις ελληνικα μεσα. Κατεβαζω τωρα την ελληνικη stable rom (xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_Stable-V8.0.9.0.zip). Μπορει να με βοηθησει καποιος για το πως θα την εγκαταστησω? Ευχαριστω.
-
-
Ο/H theodorosp έγραψε:
Γεια σας παιδια. Εχω ενα redmi note 4 official global version χωρις ελληνικα μεσα. Κατεβαζω τωρα την ελληνικη stable rom (xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_Stable-V8.0.9.0.zip). Μπορει να με βοηθησει καποιος για το πως θα την εγκαταστησω? Ευχαριστω.
Ανέβασε screenshot about MIUI version.
Το θέμα σου είναι ότι δεν έχεις Ελληνικά στο κινητό; ή θέλεις να τιμήσεις το κινητό σου και το φόρουμ και να εγκαταστήσεις την xtrv του φόρουμ;
Στο πρώτο θα φτάσεις πολύ εύκολα εάν όπως λες έχεις official global stable για το δεύτερο θέλει διάβασμα , είσαι διαθετειμένος; -
-
@andreass54
Πιθανώς για να γράφεις εδώ μάλλον η ερώτηση θα πρέπει να ήταν ... Έχω παλιά Ρομ στο Mi5 πως θα πάω σε νέα 7.0αρα Ρομ??
Οι stable roms για το mi5 είναι εδώ .. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-5-2-0-Xiaomi-MI-5/#files
Η τελευταία είναι η 8.5.2.0 και είναι android 7.0 ..
Για να προχωρήσεις θα πρέπει να περάσεις πρώτα το TWRP που θα βρεις μέσα στη Ρομ στο φάκελο recovery ..
Μετά πας σε έγκατασταση της 8.5.2.0 με factory reset ..
ΠΡΟΣΟΧΉ ΜΗΝ ΚΆΝΕΙΣ WIPE ΤΟ SYSTEM , θα μπρικαρει η συσκευή.. -
Ευχαριστω για την απαντηση.. εχω περασει αυτην την εκδοση xiaomi-miui-hellas-6.0.1_gemini_Stable-V8.0.10.0.zip ολα καλα.. Εχω ομως ενα αλλα να πω.. οταν παιζω κανα παιχνιδι καμια ωρα το κινητο εχει παρει φωτια τοτε και αρχιζουν τα κολληματα... Φυσικα δεν εχω λαστιχιενια θηκη.. εκει τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα. 14nm επεξεργαστει και εχει τοσο θεμα με τις θερμοκρασιες.. ΑΥτο μηπως διορθωνεται σε καποια μεταγενεστερη εκδοση?
-
Σε Mi Max (hydrogen) έχω την 8.0.3.0
1) Ξαφνικά στο Άλμπουμ=>Other albums δεν φαίνονται τα αρχεία (τα οποία υπάρχουν στην κάρτα μνήμης) ενώ φαίνονται οι φάκελοι.
Κάποια λύση?
2) Για μετάβαση στην τελευταία stable, αν δεν κάνω λάθος είναι η 8.5.1.0, ακολουθώ συνήθη διαδικασία?
Θα ήθελα να κάνω clean install.. -
Καλημέρα φίλοι μου .
Έβαλα την rom που προτείνεται στο xiaomi redmi note 3 (kenzo),λειτουργούν όλα τέλεια απλά παρατήρησα ελλείψεις στην γραμματοσειρά της σελιδας σας . Χρησιμοποίησα τον browser της rom βεβαίως.Στον mozzila δεν έχω πρόβλημα με την σελιδα .
Π.χ. : -
-
-
@DimitrisPapamichas
Έχεις βάλει παλιά ρομ , αν και υπηρχε ένα θέματακι το οποίο οφείλονταν στη γραμματοσειρά σε συνδυασμό με τον πλοηγό ..
@amsterdam
Βγάλε μία νέα φωτό και μετά άνοιξε το album , σε λίγο θα εμφανιστούν όλες..
Έχεις παλιά 6.0αρα ρομ , για να πας στην 8.5 θα πρέπει να κατεβάσεις τη νέα ρομ , να περάσεις το twrp που υπάρχει στην 8.5.. στο φάκελο recovery και μετά κάνεις εγκατάσταση με factory reset .. ( wipe / swipe to factory reset ) ..
@andreass54
Κι εσύ έχεις παλιά ρομ 6.0αρα , ακολουθείς την ίδια διαδικασία που είπα και στον amsterdam ...
Προσοχή ΜΗΝ κάνεις wipe το system , απλώς swipe to factory reset ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα