[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Οκ μια χαρά .
Ποιές είναι οι διαφορές τους;
Super user περιλαμβάνουν;
Να τις φλασαρω με το υπάρχων twrp ; Υπάρχει προβλημα να θυμίσω με αυτό ... -
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@DimitrisPapamichas
Εγκατέστησε το twrp όπως έκανες και τις προηγούμενες φορές .. με εντολές cmd σε fastboot mode .. και με flashify μπορείς να περάσεις το twrp ..
To format data θα σβήσει τα πάντα από την εσωτερική μνήμη της συσκευής σου , οπότε φρόντισε να κρατήσεις backup στο pc σου , φωτό , βίντεο , αρχεία ή ότι άλλο έχεις που το θες..
Edit
Καλό είναι να έχεις μια micro sd και να έχεις το ζιπ της ρομ μέσα για να μην το ψάχνεις .. -
@gkalen καλησπέρα.
Εχω απο εχθες αυτή με τον aroma installer, δυστυχώς και αυτη κολλάει...Δεν θα δοκιμασω αλλη stable
Λεω να περασω στην official ,θα μπορούσες σε παρακαλώ να με διευκολύνεις με ενα link οπως και με την διαδικασία εγκατάστασης ; Επίσης μπορω να την ρουταρω ή να εχω twrp ;Πρεπει να κλειδώσω παλι bootloader ;
Σε ευχαριστώ για ολα . -
Καλημερα εχω προβλημα με το mi 5. εχω την εκδοση stable 8.0.10.0. για να παμε στην stable 8.5.3.0 ειπαμε οτι κανουμε πρωτα factory reset/defaults και με πεταει στο twrp - wipe και κανουμε flash την καινουρια ρομ.. οταν γινεται αυτο μου βγαζει πολλα κοκκινα σφαλαματα.. κανω reboot και μπαινει μεσα στο τηλ δεν εχει σβησει τιποτα.. τι να κανω?
-
Μπορείς να βάλεις φώτο με την ρομ που έχεις τώρα αλλά και με τα μηνύματα λάθους που σου βγάζει στο TWRP ?
-
αυτη ειναι η εκδοση που εχω.
-
Για να πας στην τελευταία θα πρέπει να βάλεις πρώτα το τελευταίο TWRP ---> TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI
Και μετά με factory reset να περάσεις την ρομ
Υπόψη, ενδέχεται να χρειαστεί και αυτό ---> Format Data
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα