Το εκανα format και τωρα μου βγαζει Error status sec image too large.Βοηθεια κανεις;Ο/H johnjor έγραψε:
Καλησπερα.Προσπαθω να περασω fastboot Rom me sp flashtool και μου βγαινει το μηνυμα PMT change for rom .Δοκιμασα να κανω φορματ το spflashtool οπως ειδα καπου αλλα δεν ολοκληρωνεται ποτε.Τι κανουμε παιδια γνωριζει κανεις;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H cabdik έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Ποιά Rom έσεις ?? Κάνε ένα Wipe cache & Wipe Dalvik Cache ... Δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα .......
δεν ανοιγει ουτε μετα το Wipe, η γκαλερι....!!
επισης παρατηρω οτι το "αναμονη GSM" στη χρηση της μπαταριας ειναι πολυ υψηλο (94%)...!!!
θα κανω Update στην 6,12,15 και θα δω πως θα παει....!!
Δες εδω -
@Alex_MLT
Είσαι πολύ απόλυτος
Γενικά αυτό εξαρτάται από το κατάστημα που αγοράζεις και από το πόσο πρόθυμοι είναι. Υπάρχουνε καταστήματα που κάνουνε refund. Επίσης αν αρνηθείς να το παραλάβεις και δεν πας ποτέ για τους δικούς σου λόγους γιατί πχ το έχεις ξεχάσει γιατί να μην πάρεις refund?
Υπάρχουνε κάποιες δικλείδες ασφαλείας τις οποίες μπορείς να παρακάμψεις αν βέβαια το σηκώνει και το κατάστημα. Εγώ πάντως περιμένω ένα Redmi Note 4 το οποίο έχει μπει στο τελωνείο από τις 9/12 και έκτοτε δεν υπάρχει κάποια καινούρια ενημέρωση. Αν είναι μέχρι 30€ τα έξοδα εκτελωνισμού θα το πάρω. Αν όχι αίτηση για refund. Έχω απευθυνθεί ήδη στο κατάστημα και επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα...Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Παιδια εχω το εξης προβλημα.το Redmi pro μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα can't get valid device id
Τι ειναι αυτο; τι κανω;
=============== Δεκ 19th 2016, 8:09pm ===============
Ο/H johnjor έγραψε:
Παιδια εχω το εξης προβλημα.το Redmi pro μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα can;t get valid device id
Τι ειναι αυτο; τι κανω;
-
Καλησπέρα, είμαι με την μαϊμού unofficial και κλειδωμένο bootloader. Πήρα μέσω μηνύματος έγκριση από το en.miui για ξεκλείδωμα. Αφού ξεκλειδώσω πρώτα με το unlock tool τι πρέπει να κάνω ακριβώς ώστε να καταλήξω με ελληνική rom?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
flash official fastboot rom > unlock > TWRP > Ελληνική
Το TWRP πως το περναω? -
ΟΙ οδηγοί είναι στάνταρ, αν και υπάρχουν κάποιες αλλαγές ως προς το ποιες ρομ μπορούν να κάνουν unlock
TWRP είναι πακέτο με τον οδηγό για εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ στην συσκευή σου. -
Ο/H sylvester έγραψε:
@Alex_MLT
Είσαι πολύ απόλυτος
Γενικά αυτό εξαρτάται από το κατάστημα που αγοράζεις και από το πόσο πρόθυμοι είναι. Υπάρχουνε καταστήματα που κάνουνε refund. Επίσης αν αρνηθείς να το παραλάβεις και δεν πας ποτέ για τους δικούς σου λόγους γιατί πχ το έχεις ξεχάσει γιατί να μην πάρεις refund?
Υπάρχουνε κάποιες δικλείδες ασφαλείας τις οποίες μπορείς να παρακάμψεις αν βέβαια το σηκώνει και το κατάστημα. Εγώ πάντως περιμένω ένα Redmi Note 4 το οποίο έχει μπει στο τελωνείο από τις 9/12 και έκτοτε δεν υπάρχει κάποια καινούρια ενημέρωση. Αν είναι μέχρι 30€ τα έξοδα εκτελωνισμού θα το πάρω. Αν όχι αίτηση για refund. Έχω απευθυνθεί ήδη στο κατάστημα και επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα...
Με απλά λόγια δεν είναι δίκαιο για κανένα και επιπλέον για τον αγοραστή που εκτός απο τον δικό του χρόνο ξοδεύει τον χρόνο του πωλητή και επίσης είναι και πολύ πιθανό να μην πάρει refund, δεν είναι υποχρεωμένος ο κινέζος να του επιστρέψει τίποτα.
Α, και πούσε, να ξέρεις ότι τα πακέτα με την ένδειξη "Επιστροφή" χάνονται πολύ πιο εύκολα στον δρόμο του γυρισμού...αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ.
Τώρα, ΑΝ λόγω τελωνείου καθυστερήσει πολύ η παραλαβή, είναι άλλο θέμα. Το πιο πιθανό έιναι και να πάρεις refund και να παραλάβεις το πακέτο με καθυστέρηση.
Σε αυτό το σημείο, είναι στην κρίση του καθένα αν θα θελήσει να επιστρέψει τα χρήματα στον κινέζο ή όχι. Όπως και ο κινέζος δεν είναι υποχρεωμένος να δωσει refund στην πρώτη περίπτωση,
έτσι και ο αγοραστής δεν είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει κάποιο ποσό στον κινέζο. Όπως είπα, είναι απλά στην κρίση του καθένα το πως θα ενεργήσει.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
αυτό: Επαναφορά IMEI mac & bluetooth address μόνο για ΜediaTek CPUs δεν ψάχνεις?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αυτό: Επαναφορά IMEI mac & bluetooth address μόνο για ΜediaTek CPUs δεν ψάχνεις?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα