Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Δε με πιάνει ρε φίλε, άσε έχω πρόβλημα...
Αφού μέσα εκεί κάνω μονίμως "καταδύσεις"...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θέλω να αγοράσω το τηλέφωνο από Ελλάδα για λόγους ταχύτητας και μόνο. Ποιά έκδοση να διαλέξω και τι πρέπει να προσέξω;
Παρακαλώ βοηθήστε οποίοι μπορείτε;
(πουλάει κάνεις φίλος κάποιο;) -
Δεν με πρόλαβες...το έδωσα αλλού..
Δεν μπορείς ν αντέξεις 10-12 μέρες, να σου ρθει από Κίνα, να γλιτώσεις αρκετά χρήματα , με τα οποία θα ψωνίσεις απ το ίδιο κινέζικο μαγαζί κ tempered glass κ θηκη κ smartwatch κ σουπερ δυνατό φακό???
Ο γλυκούλης (yeso521), έχει το λευκό 64-ρι κοντά στα 200€ (δεν ξέρω αν έχει σουπερ δυνατό φακό)!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν μπορείς ν αντέξεις 10-12 μέρες, να σου ρθει από Κίνα
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν με πρόλαβες...το έδωσα αλλού..
Δεν μπορείς ν αντέξεις 10-12 μέρες, να σου ρθει από Κίνα, να γλιτώσεις αρκετά χρήματα , με τα οποία θα ψωνίσεις απ το ίδιο κινέζικο μαγαζί κ tempered glass κ θηκη κ smartwatch κ σουπερ δυνατό φακό???
Το βρήκα από Θεσσαλονίκη χρώμα μαύρο στα 240 € -
Το 32ρι φαντάζομαι...
@Xstos είναι φρέσκο, original βάζουν, αλλά κ να χουν προλάβει και να χουν μαγειρέψει κ καμία "δηλητηριασμένη", το χουμε τ' αντίδοτο, δεν ανησυχούμε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
παιδια ποσες ωρες οθονης βγαζει πανω κατω; Και γενικα η μπαταρια πως παει; Εχει οντως 2 ηχεια; Επισης σε θεμα εντασης ηχου πως το βλεπετε; (ειχα κακες εμπειριες με mediatek σχετικα με τον ηχο) Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και καλοριζικα τα τερατακια σας
αντε να ερθει και η στιγμη που θα γινω κατοχος του επιτελους, εχει πεσει στα 260 το 128αρι 210 το 64αρι και 190 το 32αρι Ο.ο
-
RN3 PRO δεν είναι, αλλα στην 2η ή 3η φόρτιση, πρέπει να είδα κοντά στις 5 ώρες...κ μιλάμε για καινούρια συσκευή , χωρίς ανάπτυξη/αναβάθμιση του λογισμικού του ακόμα.
Θα πάει ακόμα καλύτερα.
Τα ηχεία είναι άπαιχτα, όπως κ η συσκευή συνολικά!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Το 32ρι φαντάζομαι...
@Xstos είναι φρέσκο, original βάζουν, αλλά κ να χουν προλάβει και να χουν μαγειρέψει κ καμία "δηλητηριασμένη", το χουμε τ' αντίδοτο, δεν ανησυχούμε...
Ναι το 32αρι
Αν το πάρω υπάρχει κανείς να βοηθήσει ; (μου λένε ότι έχουν περάσει ελληνικά μέσα... )
Τι κάνω μόλις το αγοράσω για να το ετοιμάσω; -
Ο/H dgl έγραψε:
Ναι το 32αρι
Αν το πάρω υπάρχει κανείς να βοηθήσει ; (μου λένε ότι έχουν περάσει ελληνικά μέσα... )
Τι κάνω μόλις το αγοράσω για να το ετοιμάσω;
(60 ευρώ παραπάνω από την Κινα υπόψη ε?)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
θα το μπανιαρισεις, θα το ξυρίσεις, πιστολάκι, μπριγιαντίνη στο μαλλί, κουστουμάκι κ έφυγε για βραδινή έξοδο!!
Λες να δοκιμάσουμε MIUI στιφάδο αλά Πεκινουά?!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα