Μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ σε πμ. Γιατί διάβασα πολλά για τα ανταπτορακια ότι είναι σκληρά και μπορεί να χαλάσει το τηλ και κάτι τέτοια οστε να πάρω κάτι που να κάνει δουλειά! Δουλεύει και το otg με τον ανταπτορα?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
καλησπέρα και χρόνια πολλα. Με το καλό να μας μπει το νεο έτος.
Σήμερα πήρα και εγω το εργαλειο, μετάβαση απο g4 dual, το μεγαλο το ομορφο. Πήρα το mi band 2 και τρωω τα λυσακά μου όλη μερα.
Παρατηρήσεις.
+ποιότητα κατασκευής
+αναγνωριση αποτυποματος
+παραμετροποιηση
+ οθονάρα
+μπαταρία
+ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που το υποστηρίζετε
--------------------------------------
- κάμερα
- κάμερα
- κάμερα (εαν ερχεσαι απο την καλύτερη mobile κάμερα τρως μεγάλο ξενέρωμα)
- απουσία εφαρμογής για υπερυθρες.
Ερωτήσεις. μήπως μπορεί καποιος να μου πει ποια εφαρμογή για υπερυθρες χρησιμοποιεί;
υπαρχει περιπτωση να ελεξουμε την ταχύτητα κλείστρου στην κάμερα;
Με τα καλώδια micro usb που έχουμε τι κάνουμε;;; στο πιο βαθύ πηγάδι;;;;
Ευχαριστώ για τον χρονο σας
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -
μια χαρα καμερα εχει φιλε...απλα το γ4 ειχε απιστευτη καμερα οταν βγηκε...δεν αποτελει μετρο συγκρισης...
για υπερηθρες μπες στα εργαλεια εχει μια εφαρμοφη τηλεχειριστηριο...
τωρα τα καλωδια αμα παρεις ανταπτορες τα κρατας ολα... -
@ Panos Vgs
ευχαριστώ για την απαντηση, αλλα στον φάκελο εργαλεία δεν εχει καμία τετοια εφαρμογη για τις υπερυθρες. -
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ σε πμ. Γιατί διάβασα πολλά για τα ανταπτορακια ότι είναι σκληρά και μπορεί να χαλάσει το τηλ και κάτι τέτοια οστε να πάρω κάτι που να κάνει δουλειά! Δουλεύει και το otg με τον ανταπτορα?
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H psilaououou έγραψε:
@ Panos Vgs
ευχαριστώ για την απαντηση, αλλα στον φάκελο εργαλεία δεν εχει καμία τετοια εφαρμογη για τις υπερυθρες.
το redmi pro δεν ειχε εφαρμογη αλλα κατεβασα μια και δουλευει αψογα και ητανε με usb type c.
=============== Ιαν 1st 2017, 12:12am ===============
ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ηθελα να κανω το πρωτο post για το 2017! -
Ο/H kondore έγραψε:
Ασχετο αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να μπω στον Bootloader. Κανω αυτο αλλα το κινητο απλα ξανα ανοιγει.
Ο/H tutorial έγραψε:
"3. Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας, πατήστε το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθετε στη λειτουργία bootloader *** Η λειτουργία αυτή απαιτεί την εγκατάσταση των αναλογων drivers στον η/υ σας ***
Ο/H mi.com έγραψε:
Step 1 – Download ADB USB Drivers or Mi PC Suite (just either one) and install it on your computer to make sure your computer can recognize and communicate with your phone properly.
Step 4 – Enable Developer Options on your phone. Doing so is easy. Just go to Settings>>About phones >> tap on the MIUI Version 7 times. You can skip this step if you have it enabled previously.
Step 5 – Enable USB Debugging on your phone. Go to Settings >> Additional Settings>>Developer Options >> enable USB Debugging.
Step 6 – Reboot your phone into Fastboot mode. Turn your phone off completely first, and then press Volume Down (-) and Power buttons simultaneously until you have seen Mi Bunny Fastboot logo.
-
Καλή χρονιά παιδιά.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@kondore μόνο ο @takisfrag είναι ειδικός να σου απαντήσει για τόσο μεγάλες παραθέσεις!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H pechr έγραψε:
ναι υπαρχει αυτη η τεχνολογια σε κατι ericsson δεκατιας...
Ποια φωνητικη κληση βρε αδερφε;
Αυτες ειναι τεχνολογιες ειναι μια φορα κι ενα καιρο, ποιος δουλευει φωνητικη κληση σε ενα smartphone.
Βγαλε συντομευση επαφης στην αρχικη οθονη και με ενα κλικ θα καλεις...
Ο/H geotzia έγραψε:
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!! αλλά αν ντέ και καλά θέλεις φωνητικη κληση υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές στο market όπως αυτή πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.artostolab.voicedialer
οπως απεναντιας, δεν ειναι καθολου βολικο το να καρφιτσωνω και να γεμιζω με συντομευσεις επαφων την αρχικη οθονη.
εξαλλου μην ξεχνατε οτι αυτη η απλη ταπεινη φωνητικη κληση, τεχνολογια των ericcson 10ετιας, (εστω και σαν εξελιγμενη ιδεα...) σημερα εξελιχτηκε να ειναι η "βοηθος" siri και Cortana αντιστοιχα σε ios - Win 10...!!
καλη χρονια σε ολους...!!!! -
Μια ερώτηση θέλω να κάνω? Αν αν με τους οδηγούς που υπάρχουν στο forum αλλάξω τη rom η εγγύηση που μου έδωσαν θα ισχύει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα