Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H basilhskantzos έγραψε:
Καλησπέρα και απο εμενα,σκεφτομαι να παρω το redmi pro απο την ευρωπαικη αποθηκη του vickmall και θελω να μου πειτε απο την εμπειρια σας αν αξιζει σαν συσκευη,επισης αναφερουν εκεινοι οτι θα ερθει με την multilanguage ρομ με playstore,αυτη ειναι καλή ή να παω στην oficial κινεζικη να παιρνω και ota updates γιατι απο φλασαρισματα ειμαι αχρηστος και δεν θελω να πεθανω την συσκευη :Ρ εχει στο site της xiaomi την κινεζικη stable,ειναι ευκολή η εγκατασταση της;
-
Λοιπόν.Το έκανα με τον πιο πάνω τρόπο και το άνοιξα το τηλέφωνο.Τώρα έχω 2 απορίες.Υπάρχει περίπτωση να βάλω με τον ίδιο τρόπο fastboot rom που να έχει Γερμανικά η περιμένουμε να ξεκλειδώσει με bootloader και μετά βάζω twrp και "φλασαρω" ότι θέλω?
-
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Καλησπέρα και απο εμενα,σκεφτομαι να παρω το redmi pro απο την ευρωπαικη αποθηκη του vickmall και θελω να μου πειτε απο την εμπειρια σας αν αξιζει σαν συσκευη,επισης αναφερουν εκεινοι οτι θα ερθει με την multilanguage ρομ με playstore,αυτη ειναι καλή ή να παω στην oficial κινεζικη να παιρνω και ota updates γιατι απο φλασαρισματα ειμαι αχρηστος και δεν θελω να πεθανω την συσκευη :Ρ εχει στο site της xiaomi την κινεζικη stable,ειναι ευκολή η εγκατασταση της;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
γεια σε ολους.θελω να αγορασω το redmi pro 64.παιρνω σε διαφορα μαγαζια απο ελλαδα και ολα μου λενε οτι εχει ελληνικα κ ειναι η global stable.ειναι καλη αυτη η ρομ σε σχεση με την official αγγλοκινεζικη?
-
Δεν υπάρχει global stable μονο china απο official οι αλλες με της οποιες τα πουλανε ειναι κινεζικες μαιμουδορομ multilanguage
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Για όποιον ενδιαφέρεται!Αυτό είναι το tempered glass που παρήγγειλα από ali. Είναι αυτό με το άσπρο πλαίσιο πάνω κάτω. Πιάνει τέλεια όλη την οθόνη.
Και αυτή είναι η θήκη της nillkin. Επίσης πολύ καλή και προστατεύει αρκετά το κινητό!
Υ.Γ: Οι φωτογραφίες είναι μάπα γιατί δεν είναι τραβηγμένες από xiaomi -
Τι τιμή το είχες πάρει αν επιτρέπεται; Το κινητό;
-
Για ποιο με ρωτάς τώρα γιατί μπερδεύτηκα :p
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα