ευχαριστω τελικα ηθελε ονομα.οποτε μια χαρα περιμενω να σειλουν κωδικο για ξεκλειδωμαΟ/H NasDriver έγραψε:
1. Unofficial rom είναι αυτή, λέει global και έχει CN στα γράμματα2. Βάλε ονοματεπώνυμο, όνομα, κάτι άλλο, όχι nicknameΟ/H oceanus έγραψε:
εχει ρομ global stable 8.0.7.0 LKCNMA
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Καλησπερα!
Μια απορια/ερωτηση. Παρατηρω οτι στην ενταση του ηχου (κουδουνισμος/ειδοποιησεις), οταν ειναι στο τελευταιο επιπεδο εντασης, μπορω να πω οτι ειναι αρκετα δυνατος ο ηχος. Δηλαδη το επιπεδο του ηχου αμεσως μετα το αθορυβο δεν θα το χαρακτηριζα χαμηλο. Αν το εχω κοντα μου οταν κοιμαμαι και χτυπαει, πεταγομαι...
Δεν υπαρχει τροπος να χαμηλωσει αλλο;; Οπως επισης παρατηρησα οτι αν απο το αθορυβο κανω μια φορα volume up και μετα με το χερι το χαμηλωσω λιγο που παει, δεν αλλαζει η ενταση. -
-
έχεις ενεργοποιημένο το dolby atmos?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
έχεις ενεργοποιημένο το dolby atmos?
Σε τι χρησιμευει η εφαρμογη αυτη;; -
για.....δυνατότερο ήχο!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εμεινα με τι χαρα. σημερα πηρε το ματι οτι η οθονη του κινητου σε ολα σχεδον τα χρωματα εχεις καθετες γραμες μαυρες που αγνωφενονται πρεπει να την παρατηρησεις πολυ την οθονη για της δεις.να το στειλω πισω η θα πουν αγορι μου εισαι για δεσιμο το εχω παρει απο ελληνικο καταστημα
-
καλημέρα! μετά απο 3 μέρες ήρθε το πολυπόθητο sms (με Wind κανονικά, το αναφέρω επειδή διαβάζω ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλήμα) .
οκ πίνω εναν καφε και το ξεκλειδώνω, αλλά τόσες μέρες επειδή έστησα τα πάντα τελικά απο εφαρμογές, με το φλασάρισμα στην ελληνική να φανταστώ τα χάνω όλα και ξανά απο την αρχή ε?
επίσης το παλιό μου moto g με 1Gb ραμ δούλευε (οκ στα τελευταία του όχι πια) και είχε και λίγη ραμ ελεύθερη. αυτό το θηρίο με τα 3Gb και με το μέσεντζερ, viber, yahoo, facebook κλειδώμένα (γιατί αλλιώς απο ότι είδα δεν μου ερχονται ειδοποιήσεις αν δεν τις ανοίξω εγώ τις εφαρμογές) καταλήγει να εχει ελεύθερη μνήμη 600Mb.
τρώνε πολύ ραμ ή είναι ιδέα μου?
φοράω την CN DEV. -
-
Ο/H oceanus έγραψε:
εμεινα με τι χαρα. σημερα πηρε το ματι οτι η οθονη του κινητου σε ολα σχεδον τα χρωματα εχεις καθετες γραμες μαυρες που αγνωφενονται πρεπει να την παρατηρησεις πολυ την οθονη για της δεις.να το στειλω πισω η θα πουν αγορι μου εισαι για δεσιμο το εχω παρει απο ελληνικο καταστημα
-
-
πηρα backup μεσα απο τα settings του κινητου αλλα που στο καλό φτιάχνει το αρχείο (ειναι καμια 2γιγα σχεδον) να το τραβήξω στο πισι?
ok το googlara, ολα οκ!
=============== Ιαν 7th 2017, 12:05pm ===============
ετοιμο το unlock! πέρασμα ελληνική rom αλλη ώρα γιατι με βλέπω να μην εχω προσωπική ζωή σήμερα!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα