Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Ο/H giorgiog13 έγραψε:
Παιδια υπαρχει καποιος τροπος για speed dial;
Εχω βαλει καποιες επαφες (τα αγαπημενα) για αμεση κληση μεσα σε ενα φακελο, αλλα το speed dial με βολευε περισσοτερο. Υπαρχει καποιος τροπος; Ή υπαρχει πιθανοτητα να μπει στην ελληνικη ρομ καποια στιγμη;;;
Σας ζαλιζω, το ξερω αλλα μου ειναι πολυ βασικο στη δουλεια και προσπαθω να βρω τροπο να το εχω ξανα.... -
Καλησπέρα παιδιά, νέος στην xiaomi και έχω κανα μήνα τώρα το κινητό το χ20 αν έχει σημασία με unofficial rom και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλω κάποια ελληνική rom. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε ποια rom να επιλέξω γιατί δεν καταλαβαίνω και πολύ.Ευχαριστώ.
-
Ο/H spyroskara έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, νέος στην xiaomi και έχω κανα μήνα τώρα το κινητό το χ20 αν έχει σημασία με unofficial rom και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλω κάποια ελληνική rom. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε ποια rom να επιλέξω γιατί δεν καταλαβαίνω και πολύ.Ευχαριστώ.
μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάσεις απο εδώ:
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi -
@giorgiog13 Βάλε αν θέλεις να δοκιμάσεις το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=el μια καταπληκτική εφαρμογή-κατα την γνωμη μου πάντα-που έχεις την δυνατότητα και speed dial να βάλεις και μπορείς ακόμη να βάλεις τις επαφές που θέλεις στα αγαπημένα και να κάνεις συντόμευση στην οθόνη,και έτσι θά έχεις όσες επαφές θέλεις με εικονίδια,τικάρεις πάνω στην επαφή και παίρνει τηλ.
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
ΟΚ είναι όντως unofficial η rom.
Θα πρέπει να διαβάσεις τον οδηγό που σου έστειλα για αρχή : Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi .
Εν ολίγης,
θα πρέπει να δεις αν o bootloader σου είναι locked ή unlocked : Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Ανάλογα με το αν είναι locked ή unlocked ακολουθείς τις οδηγίες για το ξεκλείδωμα στον οδηγό ( Περίπτωση 1 ή Περίπτωση 2).
Μετά θα πρέπει να περάσεις την twrp recovery και τελικά το ελληνικό rom μέσω του recovery. Για να το πετύχεις μπορείς να συνεχίσεις τα βήματα είτε απο τον γενικό οδηγό ή
να συνεχίσεις απο εδώ που είναι ποιό συγκεκριμένα για το Redmi pro: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. . -
Ο/H geotzia έγραψε:
@giorgiog13 Βάλε μια καταπληκτική εφαρμογή-κατα την γνωμη μου πάντα-που έχεις την δυνατότητα και speed dial να βάλεις και μπορείς ακόμη να βάλεις τις επαφές που θέλεις στα αγαπημένα και να κάνεις συντόμευση στην οθόνη,και έτσι θά έχεις όσες επαφές θέλεις με εικονίδια,τικάρεις πάνω στην επαφή και παίρνει τηλ.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
@stamatisv
Οκ αυτά και σε ευχαριστώ πολύ αλλά ρωτάω για το ποιά συγκεκρμένη ελληνική rom ειναι καλυτερα να περασω. -
@spyroskara
Υπάρχουν 2 εκδόσεις, η stable και η devel. Εδώ μπορείς να τις βρείς xiaomi-miui.gr/community/wsif/…7-Xiaomi-RedMi-PRO-Omega/ :
Τελευταία devel: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…a-V8-XTRVbeta1-7-1-5-zip/
Τελευταία stable: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-0-Xiaomi-RdMi-PRO-Omega/
Άμα σε ενδιαφέρουν οι συχνές ανανεώσεις/πιθανά νεα features αλλά να δεχτείς οτι μπορεί να αντιμετωπίσεις νέα προβλήματα σε κάθε update δοκιμάζεις devel.
Oi stable ανανεώνονται αρκετά ποιο σπάνια και θεωρητικά μπορεί να είναι ποιό σταθερές. Εδώ δοκιμάζεις και αν έχεις κάποιο πρόβλημα πας σε devel.
Διαλέγεις δοκιμάζεις και παίρνεις:)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα