Οποιος ξερει ας μου απαντησει ρε παιδια
Οποτε μπορεσεις να το τσεκαρεις και να μου πεις θα μου κανεις μεγαλη χαρη

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..

Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕπειδή πέρασε το τηλεφωνο απο τα χέρια μου για καμια βδομάδα το πατας το κουμπακι για να ξεκλειδώσει.Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Εχεις ορισει το δακτυλικο σου αποτυπωμα. Το κινητο ειναι στο τραπεζι με κλειστη οθονη, ακουμπας το δακτυλο σου στο home button ΧΩΡΙΣ να το πατησεις! Ξεκλειδωνει το κινητο ή οχι;
Οσο και αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι τέτοιο...αύτε αυτό που λέει ο Super-mandaratoras Demakhs βρήκα....Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Εχεις ορισει το δακτυλικο σου αποτυπωμα. Το κινητο ειναι στο τραπεζι με κλειστη οθονη, ακουμπας το δακτυλο σου στο home button ΧΩΡΙΣ να το πατησεις! Ξεκλειδωνει το κινητο ή οχι;
Νταξει ρε συ χρησιμη πληροφορια! Επιβεβαιωνεται επομενως οτι χρειαζεται να πατησεις το home button για να λειτουργησει ο αισθητηρας δακτυλικων αποτυποματων ή να εχεις ανοιχτη την οθονη! Ολο και καποιος θα ειχε την ιδια απορια με εμενα!Ο/H demakhs έγραψε:
για ποιο λόγο γράφουμε 2-3 σελίδες τώρα??
wipe cache & dalvik και θα φυγει το σφαλμα από τα δίκτυαΟ/H papasconar έγραψε:
μεινει στο Wi-Fi to Nvram warning err=0x10
δηλαδή πως αλλιώς μπορεί να λειτουργήσει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, εάν δεν τον αγγίξεις???Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Νταξει ρε συ χρησιμη πληροφορια! Επιβεβαιωνεται επομενως οτι χρειαζεται να πατησεις το home button για να λειτουργησει ο αισθητηρας δακτυλικων αποτυποματων ή να εχεις ανοιχτη την οθονη! Ολο και καποιος θα ειχε την ιδια απορια με εμενα!