Γιώργο αυτό πιθανόν είναι κάποιο πρόβλημα της εφαρμογής, το κάνει και σε εμένα αυτό δεν είναι καν πρόβλημα αυτό.Ο/H Giorgos Karavidas έγραψε:
Πριν από λίγο τελείωσε η αναβάθμιση της rom με αποτελεσμα an tutu κοντά στα 98500. Κάποιοι με πέρασαν
αλλά κραταω μία πισινή για την επόμενη
![]()
Πέρα από την πλάκα δυστιχος και πάλι δεν μου έκανε την χαρη η δεύτερη sim (sd) να δουλεύει σε 4g και επίσης ένα άλλο που δεν είχα αναφέρει ότι εξακολουθεί και τώρα να παίζει η οθόνη.
Αυτό γίνεται μόνο μέσα στην εφαρμογή xiaomi και μόνο στο μέρος που γραφω.
Για τα υπόλοιπα είναι νωρίς ακομα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Ο/H nio78 έγραψε:
θελω να ρωτήσω αν έχεις κανείς θέμα με το κλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα.Όσο κ να προσπαθώ δουλεύει στην αρχή μόλις περάσω το αποτύπωμα κ μετά από 4-5 ξεκλειδωματα δεν δέχεται το αποτύπωμα...
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H Giorgos Karavidas έγραψε:
Πριν από λίγο τελείωσε η αναβάθμιση της rom με αποτελεσμα an tutu κοντά στα 98500. Κάποιοι με πέρασαν
αλλά κραταω μία πισινή για την επόμενη
Πέρα από την πλάκα δυστιχος και πάλι δεν μου έκανε την χαρη η δεύτερη sim (sd) να δουλεύει σε 4g και επίσης ένα άλλο που δεν είχα αναφέρει ότι εξακολουθεί και τώρα να παίζει η οθόνη.
Αυτό γίνεται μόνο μέσα στην εφαρμογή xiaomi και μόνο στο μέρος που γραφω.
Για τα υπόλοιπα είναι νωακομα
Δεν ξέρω αλλά σε εμένα μου βγάζει μήνυμα η εφαρμογή messenger για το δίκτυο ,και η μόνη λύση είναι να την κλείσουν τελείως (να μην τρέχει ούτε στο παρασκήνιο) και να την ξανά ανοίξω.
Για να μην λέτεότι γκρινιάζω συνέχεια το σήμα 4g έστω από την μία sim δουλεύει άψογα.Εκει που επιανα Η+ τώρα άνετα 4g .....
-
-
Ο/H nio78 έγραψε:
@geotzia την τελευταία ελληνική έχω βάλει κ εγώ.
=============== Ιαν 21st 2017, 8:22pm ===============
To twrp μου δουλεύει κανονικά -ότι έχω δεί- αλλά πάνω-πάνω μου βγάζει με κόκκινα γράμματα 2 errors
E:String resource'Compiled by congnghe24'not found.No default value.
E:String resource'Flash Happy'not found.No default value.
Ξέρει κάποιος τι σημαίνουν;;;;
Μη την πατήσουμε σε κάποιο restore..Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
Και μένα τα βγάζει αυτά πάντως, Φαίνεται οτι έχει κάποια σχέση με τo localization (μετάφραση)
-
Quickpick ή Google photos για φώτο, vlc για βίντεο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Quickpick ή Google photos για φώτο, vlc για βίντεο...
Εννοω για να τραβαω φωτογραφίες και βιντεο!!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλυτερη απ την μάνα, δεν υπάρχει!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
καλυτερη απ την μάνα, δεν υπάρχει!!
Χαχαχχα μαλιστα! Οκ λοιπον!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-