με τον ηχο κλησης εχει κανενας προβλημα στην XTRVbeta1_7.1.19? ξεκηναει χαμηλα και ανεβενει μετα με αποτελεσμα σε αναπαντητη κληση να μην το ακουω.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Έχει επιλογη στης ρυθμίσεις του ηχου για δες?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Τωρα το ειδα και εγω και οντως δεν εχει τετοια ρυθμιση αυξανομενης εντασης, για τσέκαρε στης ρυθμίσεις κλησεων μηπως εχει κατι εκει
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Έχει επιλογη στης ρυθμίσεις του ηχου για δες?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξερουμε ποτε αναμενεται να βγει νεα stable rom?
Και εμενα καπου την είχε παρει το ματι μου για αυτο σου ειπα, τωρα μόνο στο ξυπνητήρι το εχει σαν επιλογη, αμα αλλάξεις ήχο κλησης μηπως φτιαξει?
-
Καλησπερα! Υπαρχει τροπος τα εικονιδια στο ρολοι και το ημερολογιο να δειχνουν την πραγματικη ωρα και ημερομηνια; Στα iphone αλλα και στα galaxy s6-7 πλεον το εχουν τα OS τους.
-
-
Καλησπέρα, πώς μπορώ να κάνω xposed και να αξιοποιήσω τις δυνατότητές του? Πχ να χαμηλώσω το χρονισμό στους πυρήνες κτλ??
Ρωτάω γιατί ανήκω στην κατηγορία αυτών με χάλια αυτονομία. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Φλάσαρα τα πατσάκια και για κανα 2 βδομάδες όλα ήτανε μπομπα μετά χάλασε πάλι η αυτονομία, και κάπου διάβασα στο φόρουμ ότι με xposed Μπορεί να λυθεί. Φοράω την τελευταία stable από xiaomi.eu. Αν κάποιος συμφορουμίτης είχε παλαιότερα θέμα με την αυτονομία και τώρα έχει λυθεί ας βοηθήσει παρακαλώSent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Ο/H sylvester έγραψε:
Καλησπέρα, πώς μπορώ να κάνω xposed και να αξιοποιήσω τις δυνατότητές του? Πχ να χαμηλώσω το χρονισμό στους πυρήνες κτλ??
Ρωτάω γιατί ανήκω στην κατηγορία αυτών με χάλια αυτονομία. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Φλάσαρα τα πατσάκια και για κανα 2 βδομάδες όλα ήτανε μπομπα μετά χάλασε πάλι η αυτονομία, και κάπου διάβασα στο φόρουμ ότι με xposed Μπορεί να λυθεί. Φοράω την τελευταία stable από xiaomi.eu. Αν κάποιος συμφορουμίτης είχε παλαιότερα θέμα με την αυτονομία και τώρα έχει λυθεί ας βοηθήσει παρακαλώ
[guide] Battery And Multitasking Improve For Miui | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
Μετά όμως φλάσσαρα την Ελληνική stable γιά να την δω και δεν έκανα κάτι γιατί τώρα η μπαταρία είναι σουυυύπερ-ντούπερ!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα