Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
ναι ρε κ έφερε την αποστολή , που του αντιστοιχεί, εις πέρας..... μαντάρα όλα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H cloud78 έγραψε:
@HliasAvg παίζει..no name είναι το ανταπτορακι
Παρηγγειλα μετρητή τάσης μετά από αυτά που διαβάζω για τον φορτιστή. 2,5 με 3 ώρες θέλω τώρα για φόρτιση
Eίναι αυτόΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H Amaretos έγραψε:
τα νευρα μου προσπαθω να βαλω γην google search bar στο home screen . εγκατεστησα google app και στα widgets παλι δεν εμφανιζεται η μπαρα. Φοραω greek dev καμια ιφεα2?
-
Μόλις το δοκίμασα και παίζει,
Q&A (MIUI 7): How to get Google search bar on my Xiaomi phone?
Τι σου κάνει; για δοκίμασε και άλλο theme -
Και εγω αυτο ακριβως εκανα οτι λεει το link, οντως θα δοκιμασω αλλο theme
-
-
Καλησπέρα, έχω και εγώ το redmi pro με περασμένη τη XTRV 7,1,19 για να περάσω την stable χρειάζεται factory reset και μετά to wipe η μόνο τι factory reset?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
το factory reset είναι όλα τα wipes που χρειάζονται...alles zussamen!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Kai κάτι ακόμα είναι προτιμότερο να το στεισω από την αρχή ή να χρησιμοποιήσω το Back up από το MI cloud από το Redmi Note 2 που είχα
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγω κ τις αναβαθμίσεις....με καθαρή εγκατάσταση τις κάνω!!
Αποτέλεσμα, να μην μου έχει εμφανιστεί ποτέ κ κανένα από τα, κουλά για μένα, προβλήματα που διαβάζω σωρηδόν στο φόρουμ κ για τα οποία, απορώ, πραγματικά!!
Κ για το φίλο @princegr που ρωτάει παραπάνω, eu φοράω χωρίς το παραμικρό θέμα...αέρας πάει!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs Γειά σου der madaratoren με τα γερμανικά σου!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα