δοκιμασα με το mi flash unlock , την πρωτη φορα προχωρησε κανονικα στη διαδικασια! μετα το ξαναδοκιμασα και δε βγαζει τικ στο verifying device !
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
ξανατσερακα και πλεον ειναι ξεκλειδωτος ! "(bootloader) unlocked: yes (bootloader) secure: no"
οποτε τωρα τι κανουμε???? -
-
-
-
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
@derveni
ευχαριστω πολυ για την υπερπολυτιμη βοηθεια σου! χωρις εσενα δε θα τα καταφερνα ουτε σε 2 μερες!
και μου το κανες σε 5 λεπτα !
Εισαι Θεος ηλιος καλοκαιρινος !
Να είσαι καλά και να χαρείς το κινητό σου -
-
εμενα, δε θα με αναφέρει κανείς??
το χα κ γω αυτό το κινητό παλιά ξέρετε...εκανα πολλές ανακαλύψεις, βοήθησα 432 μέλη με unofficial monkey-rom, teamviewerασα καμία 100-νταδα....κ ούτε μία μικρή, έστω, αναφορά στην συμβολή μου στην κοινότητα .... καλαααααα ....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs Αν δεν μου μάθεις το Κινέζικο εκεί θα είσαι και θα παίζεις μόνος σου 1000 φορές σου είπα να μου κάνεις μάθημα και όλο το ξεχνάς τάχαμου τάχαμου η είσαι κουρασμένος
-
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
τη προηγούμενη φορά που πήγαμε να teamviewerαστουμε, τον πήρατε μονοτερμα κ δεν ξέρω κ αν κάνατε δουλειά στο τέλος!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs Ορέ εγώ ήθελα στο TeamViewer αλλά επιλέχθηκε άλλος τρόπος και έγινε η δουλεία αλλά εγώ ήθελα το Κινέζικο τέλος πάντων την επόμενη φορά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα