Ναι με τον δικό του φορτιστή είναι...Που υποτίθεται είναι και fast charge...type c και 2Α έξοδος...Απλά έχω ακούσει για κάνα μισάωρο γενικώς σε γρήγορη φόρτιση από 10 έως 60-70 και προβληματιστικα
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τον δικό μου φορτιστή που είναι 2,4Α - 25W max (έχει 2 θύρες) κάνει λίγο περισσότερο από 1 ώρα για φόρτιση 30 - 90%.
Προσωπικά πιστεύω πως οι φορτιστές που δίνουν 2,4Α είναι η καλύτερη λύση για κινητά με Helio SoC.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Μια χαρά είναι, εξαρτάται και από τον φορτιστή βέβαια. Μην το αφήνεις να σου πέφτει κάτω από 15-20% πάντως αν θέλεις να σου κρατήσει η μπαταρία την χωρητικότητα για περισσότερο καιρό..
εισαο σίγουρος για το ότι δεν πρέπει να πέφτει κάτω από 15% .. γιατί εγώ ξέρω το αντίθετο.. ακόμα και να κλείνει είναι καλό.
Ναι, είμαι σίγουρος.
Δεν είναι καλό για τις σύνχρονες μπαταρίες να αποφορτίζονται εντελώς, το ιδανικό είναι να φορτίζεται 20-80%.
Οι μπαταρίες με πάνω από 4000mah μπορούν να σου δώσουν 1 ημέρα άνετης χρήσης έτσι (αν δεν του αλλάζεις τα φώτα παίζοντας παιχνίδια..)
και να σου κρατήσουν την χωρητικότητα περισσότερο καιρό.
Αν αλλάζεις κινητά κάθε χρόνο, ξέχνα τι είπα, κάνε ότι γουστάρεις, δεν έχει σημασία.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Θα διαφωνήσω κατά λίγο στο ποσοστό..
Θα έλεγα 40-80 γιατί είναι από τα σημεία που ανεβάζει μικρότερη θερμοκρασία αν παρατηρήσεις...
Γενικά όμως δεν έχουν ανάγκη..