Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Με τον δικό μου φορτιστή που είναι 2,4Α - 25W max (έχει 2 θύρες) κάνει λίγο περισσότερο από 1 ώρα για φόρτιση 30 - 90%.
Προσωπικά πιστεύω πως οι φορτιστές που δίνουν 2,4Α είναι η καλύτερη λύση για κινητά με Helio SoC.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
εισαο σίγουρος για το ότι δεν πρέπει να πέφτει κάτω από 15% .. γιατί εγώ ξέρω το αντίθετο.. ακόμα και να κλείνει είναι καλό.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Μια χαρά είναι, εξαρτάται και από τον φορτιστή βέβαια. Μην το αφήνεις να σου πέφτει κάτω από 15-20% πάντως αν θέλεις να σου κρατήσει η μπαταρία την χωρητικότητα για περισσότερο καιρό..
-
Ναι, είμαι σίγουρος.
Δεν είναι καλό για τις σύνχρονες μπαταρίες να αποφορτίζονται εντελώς, το ιδανικό είναι να φορτίζεται 20-80%.
Οι μπαταρίες με πάνω από 4000mah μπορούν να σου δώσουν 1 ημέρα άνετης χρήσης έτσι (αν δεν του αλλάζεις τα φώτα παίζοντας παιχνίδια..)
και να σου κρατήσουν την χωρητικότητα περισσότερο καιρό.
Αν αλλάζεις κινητά κάθε χρόνο, ξέχνα τι είπα, κάνε ότι γουστάρεις, δεν έχει σημασία.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
παντως αυτό μου το είπε φίλος που τώρα και μία πενταετία ασχολείται με τα xiaomi.. θα το ψάξω καλύτερα.. ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
-
Ακριβώς όπως στα είπε ο φίλος @Alex_MLT είναι το σωστό, μεταξύ 20% και 80% για αυτές τις μπαταρίες
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
απλα για να ξερω.. γιατί πρέπει το πολύ να πηγαίνει μέχρι το 15%;
-
Θα διαφωνήσω κατά λίγο στο ποσοστό..Ο/H Alex_MLT έγραψε:
το ιδανικό είναι να φορτίζεται 20-80%.
Θα έλεγα 40-80 γιατί είναι από τα σημεία που ανεβάζει μικρότερη θερμοκρασία αν παρατηρήσεις...
Γενικά όμως δεν έχουν ανάγκη.. -
Ναι συμφωνούμε. Ειδικά αν όπως είπα αλλάζεις κινητά κάθε χρόνο, δεν υπάρχει ανάγκη απλά να αποφεύγεται η πλήρης εκφόρτιση..

-
ναι, εχείς δίκιο για το offtopic... το λήγουμε εδώ

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα