Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H dfoust έγραψε:

Δηλαδή πιστεύει ότι δεν είναι θέμα του TG;; όλα τα ίδια είναι;;

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Oχι, δεν έιναι όλα ίδια. Μου έτυχε ένα που ναι μεν κάλυπτε όλη την οθόνη αλλά λόγω του 2.5D στις άκρες δεν κόλαγε.
      Αρα...ή πας στην λύση που έχεις ήδη στα χέρια σου ή σε αυτά που είναι απομίμιση της πρόσοψης.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το γεγονός που συνέβη πριν λίγες μέρες σε φίλο μου κάτοχο Redmi Pro, ο οποίος με κάλεσε απελπισμένος καθώς καθώς είχε κλειδώσει το κινητό και δεν αναγνώριζε το PIN.
      Ως ιδιοκτήτης πολλών κινεζικών συσκευών στο παρελθόν και τελευταία fan της Xiaomi, ο άνθρωπος απευθύνεται σε εμένα καθώς το fingerprint δεν αναγνωρίζεται, αλλά και το PIN ενώ είναι σωστό δεν το αναγνωρίζει ούτε αυτό. Από το πρωί είχε δοκιμάσει ατελείωτες φορές το PIN και η συσκευή το θεωρούσε λάθος. Στην αρχή είπαμε να φλασαρουμε τη κινεζική ROM μέσω του κινέζικου PC Suite. Αδύνατον. Είτε αυτόματα είτε διαλέγοντας την ROM που είχαμε κατεβάσει, το Suite δεν μας άφηνε να προχωρήσουμε καθώς το USB debugging δεν είχε ανοιχτεί.

Λύση
      Κρατώντας πατημένο το volume + το Power και το home button για λίγα δευτερόλεπτα με τη συσκευή κλειστή, με το άνοιγμα στη συνέχεια δίνει την επιλογή του second space. Καθώς ο φίλος δεν το είχε χρησιμοποιήσει ποτέ, δεν χρειαζόταν PIN για να εισέλθει.
      Όλα καλά λοιπόν, η συσκευή ξεκλειδώνει στο second space. Άχρηστο πρακτικά, ξεκλείδωτο όμως. Από εκεί λοιπόν και με την επιλογή return to first space η συσκευή ζητάει τον PIN που φυσικά το θεωρεί λάθος.
      Υπάρχει όμως η επιλογή I forgot it. Το κλικαρουμε και να το θαύμα. Πλέον ζητάει το pass του Xiaomi Account, το οποίο και δέχεται και η συσκευή ξεκλειδώνει.
      Επόμενη κίνηση απενεργοποιώ βρίζοντας όλα τα κλειδώματα και προχωράω με αίτημα ξεκλειδώματος bootloader.
      Ενημερωτικά η συσκευή είχε έρθει με μια μάλλον vendor ROM με χίλια δύο προβλήματα λειτουργίας.
      Περιμένουμε το μήνυμα του ξεκλειδώματος για να περάσουμε την δική μας ROM.

Sent from my Mi5s plus
    • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Oχι, δεν έιναι όλα ίδια. Μου έτυχε ένα που ναι μεν κάλυπτε όλη την οθόνη αλλά λόγω του 2.5D στις άκρες δεν κόλαγε.
      Αρα...ή πας στην λύση που έχεις ήδη στα χέρια σου ή σε αυτά που είναι απομίμιση της πρόσοψης.

Σωστος ο Alex. Αυτο που μου εστειλαν απο vickmall (δωρο με την αγορα) ηταν τραγικο, πολυ κενο και στις 4 πλευρες.
      Πηρα ενα σαν αυτο της photo (υπαρχει σε μαυρο, ασπρο, χρυσο) απο ebay με 2-2.5€ και εφαρμοζει τελεια, καθολου κενα.
    • Διαφήμιση
    • Ειναι ομως παχυ αρκετα, καποιους αυτο δεν τους ενοχλει εμενα προσωπικα επειδη το ειχα δοκιμασει σε προηγουμενη συσκευη με τρελαινει(ψυχακιας :P ). Ετσι διαλεξα τωρα το πιο ακριβο και φημισμενο της nillkin για να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα..

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Έτσι είναι. Εγώ πάντως δεν χρησιμοποιώ τίποτα για την οθόνη σε όσα κινητα είχα τα τελευταία 5 χρόνια.
      Απλά προσέχω λιγάκι παραπάνω, και όλα είναι οκ :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Εγω ομως εκτος απο ψυχακιας ειμαι και ατσουμπαλος οποτε επιβαλλεται ειδικα αν σκεφτεις οτι οι 2 τελευταιες συσκευες μου βρισκονται στο συρταρι διπλα μου με σπασμενες οθονες :D

• Διαφήμιση
    • Αγόρασε μετοχές της xiaomi, πιο φτηνά θα σου έρθει.. :rofl: :rofl:

• Nillkin για glass και Aixuan και Lephee για θήκες κύριοι από Aliexpress. Η Nillkin τελευταία είναι απογοητευτική στις θήκες . Και για το Mi max και για το Note 3 και για το Mi5s Plus, τις χρησιμοποίησα 3-4 μέρες και μετά στο συρτάρι. Δεν έχουν στρογγυλεμενες γωνίες και δεν καλύπτουν όλη τη περίμετρο του κινητού.
    • @giwrgosalim να......τις εκατοστήσεις.... :mrgreen: :mrgreen:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• @demakhs Και πολυ αργησες! Που χαθηκες εσυ ρε; Ειχα αρχισει να ανησυχω... lol
      @Maitred Εγω παντως και τα 2 nillkin τα πηρα :D

• Διαφήμιση
    • Nillkin θήκη σιλικόνης(έχει και κάλυμμα στο usb) εφαρμόζει τέλεια..
      Τempered από το gearbest το Luanke tempered καλύπτει άψογα και είναι αρκετά λεπτό(έχω την εντύπωση σαν το nillkin)
      @giwrgosalim γιά την μπαταρία ακριβώς το ίδιο-2 μέρες χαλαρά- με λίγη χρήση πάει μέχρι και 5-6 μέρες με 4-5 ώρες sot!!!!
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)