Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
καλσπερα παιδια μια ερωτηση στο redmipro με wind λειτουργει το 4g σε κανεναν????
-
Οχι, δεν έχει τη μπάντα την 800Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Λειτουργεί το 4G όπου έχουν κάλυψη οι μπάντες που υποστηρίζει το συγκεκριμένο κινητό. Π.χ, στα αστικά κέντρα θα έχεις σε περισσότερες περιοχές 4G από ότι στην επαρχία ή σε απομακρυσμένες περιοχές.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Λειτουργεί το 4G όπου έχουν κάλυψη οι μπάντες που υποστηρίζει το συγκεκριμένο κινητό. Π.χ, στα αστικά κέντρα θα έχεις σε περισσότερες περιοχές 4G από ότι στην επαρχία ή σε απομακρυσμένες περιοχές.
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Φυσικά σε διάφορα σημεία έχω κανονικά 4G
-
ρε καραγκουνοκατσικοαλογογαϊδουρομουρη (
) ντιπ για ντιπ χαιβανι είσαι?
Παίζει κ σε αλλες μπαντες το 4g...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ρε παιδιά λίγη ψυχραιμία. Εχω το Redmi Pro. Στην Ελλάδα δεν ειχα πουθενα πρόβλημα με 4G ειτε με οτε ειτα με wind. Δουλεύω και τις δύο κάρτες όταν ειμαι ελλάδα, λογω συμβολαίων για τα δεδομένα. Μην ακούω ότι δεν παίζει 4g. Kante tiw σωστες ρυθμίσεις στην κάρτα παρόχου και θα παίξει όπου υπάρχει το αντίστοιχο δίκτυο. Παράδειγμα η wind στα Ιόνια νησιά πιάνει καμπάνα ενω η cosmote ak;oma den ;exei, ενω το αντίθετο συμβαίνει σε Β. Ευβοια. Ψάξτε λίγο το κινητό. Βέβαια για να το μάθεις χρειαζόταν και ένας οδηγός κρυμένων μυστικών. Πάντως εδω κάτω υπάρχουν φροντηστήρια απο την εταιρεία εκμάθησης !!!!!!!
-
Εγω ειμαι βορειο ανατολικο αιγαιο στο σημειο που βρισκομαι δεν μου βγαζει 4g ενω στο στικακι της wind που εχω μου βγαζει κανονικα οποτε υπαρχει καλυψη κανονικα αλλα στο κινητο παρολο που εχω τις σωστες ρυθμισεις και παλι 4g δεν εχω στην wind
-
Ο/H demakhs έγραψε:
καραγκουνοκατσικοαλογογαϊδουρομουρη
Ακυρο!!
Καί που θες να το ξέρω ρε Καρα-μήτρο ότι παίζει κ σε αλλες μπαντες το 4g;;;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
τα βασικά δεν ξέρεις, πρέπει να κάτσεις στο θρανίο...
Συχνότητες 4G στην Ελλάδα. Δείτε αν τις υποστηρίζει το smartphone σας.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα