Συγχαρήτηρια για την επιλογή σου, το τηλέφωνο θα το λατρέψειςΟ/H John Tasoulas έγραψε:
... ελπιζω η οθονη να μην ειναι προς το μωβ, ροζ ή κιτρινο, τουλαχιστον οχι εκνευριστηκα πολυ. Το Redmi Note 4 επισης το γλυκοκοιταγα για τα 64GB και το design αλλα ειπα να ανεβω κατηγορια ενα μικρο σκαλακι (θεωρητικα τουλαχιστον).
Και καπως ετσι τελειωνει το πρωινο μου.
PS: Πρωτη φορα παραγγελια απο Vickmall. Στο παρελθον απο banggood, everbuying, oppomart και alie χωρις προβληματα. Για να δουμε...
PS: To Redmi Note 2 παντως ακομη κρατουσε γερα. Απο τα καλυτερα value for money κινητα ever! Με χαλουσε μοναχα το γεγονος πως ακομη και με την πιο σφαιρατη microSD η ταχυτητα αναγνωσης του υποδοχεα ηταν για κλαματα. Λογικο για budget συσκευη. Παντως ακομη πετουσε το κινητακι και θα εβγαζε τουλαχιστον χρονο ακομη. Το θεμα ειναι να μην εχεις το μικροβιο του gadgetakia διαφορετικα την εκανε μια χαρα τη δουλεια του.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H Mitsos έγραψε:
Συγχαρήτηρια για την επιλογή σου, το τηλέφωνο θα το λατρέψειςΟ/H John Tasoulas έγραψε:
... ελπιζω η οθονη να μην ειναι προς το μωβ, ροζ ή κιτρινο, τουλαχιστον οχι εκνευριστηκα πολυ. Το Redmi Note 4 επισης το γλυκοκοιταγα για τα 64GB και το design αλλα ειπα να ανεβω κατηγορια ενα μικρο σκαλακι (θεωρητικα τουλαχιστον).
Και καπως ετσι τελειωνει το πρωινο μου.
PS: Πρωτη φορα παραγγελια απο Vickmall. Στο παρελθον απο banggood, everbuying, oppomart και alie χωρις προβληματα. Για να δουμε...
PS: To Redmi Note 2 παντως ακομη κρατουσε γερα. Απο τα καλυτερα value for money κινητα ever! Με χαλουσε μοναχα το γεγονος πως ακομη και με την πιο σφαιρατη microSD η ταχυτητα αναγνωσης του υποδοχεα ηταν για κλαματα. Λογικο για budget συσκευη. Παντως ακομη πετουσε το κινητακι και θα εβγαζε τουλαχιστον χρονο ακομη. Το θεμα ειναι να μην εχεις το μικροβιο του gadgetakia διαφορετικα την εκανε μια χαρα τη δουλεια του.
Ευχαριστω. Μια εβδομαδα τωρα τρελαθηκα να βλεπω reviews και να διαβαζω αποψεις για redmi note 4, redmi pro, mi max και redmi 4 pro (preorder). Μπορω να πω οτι και το τελευταιο μου αρεσε πολυ λογω του γεγονοτος οτι σαν 5ιντσο θα ηταν σουπερ βολικο. Για να μην αναφερω για την FHD οθονη. Πιστευω οτι το 4 pro θα πουλησει πολυ. Τελος παντων, την θεση στην τσεπη μου την πηρε τελικα το redmi pro
-
καλησπερα σε ολους, μετα απο μερικες μερες χρησης του redmi pro εχω 2-3 θεματακια, η ραμ γεμιζει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! πχ ανοιγω youtube και απο το 1.5gb free θα εχω 1gb ε μετα ερχονται ειδοποιησεις απο facebook/instagram/messenger και γεμιζει ακομη περισσοτερο και τρωει κολληματα, και γενικα χθες και σημερα δεν φορτιζε (το θεμα λυθηκε αποσυνδεοντας το τροφοδοτικο απο την πριζα και το ξανασυνδεσα!) Μηπως υπαρχει καμια aosp rom η καποιο fix :P? Απο εκει και περα το τηλεφωνακι ειναι ποπα δεν εχω αλλα θεματα
-
-
-
Καποιες αποριες που μου ερχονται στο μυαλο.
1. Το Redmi Pro υποστηριζει quick charge αλλα δεν ερχεται με τετοιο φορτιστη, σωστα? Αν ειναι ετσι, παιζει στο τραπεζι καποια ιδιαιτερη προταση για τετοιο φορτιστη?
2. Ποσο περιπου αποθηκευτικο χωρο εχει ελευθερο το 32αρι? Γυρω στα 24-25GB να υποθεσω?
Αυτα προς ωρας!
-
Καλησπερα παιδια εχει εντοπισει κανεις καμια προσφορα σε κανα κινεζομαγαζο να το παρουμε;;;
-
δες yeso521, vickmall, gearbest, geekbuying...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
απο πιο απο αυτα φτανει πιο γρηγορα . ξερω οτι geekbuying αργει χαρακτηριστικα
-
Παραγγελία στο yeso521 στις 10:00, στις 11:00 είχα φώτο, με το αυτοκόλλητο του ταχυδρομείου, στο e-mail μου...
Και το gearbest δε με έχει αργήσει ποτέ, σε ουκ ολίγες παραγγελίες.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Vickmall στις 16 μέρες ακριβώς το είχα σπίτι μου! Αν δεν υπήρχε καθυστέρηση από τα ελτα στο κέντρο διαλογής, θα είχε έρθει και 2 μέρες πιο πριν

-
Από vickmal το αγόρασα στις 26/10, με singapore post και ακόμα δεν έχει γίνει ''dispatched to overseas'' .. Από 31/10 μου γράφει Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Να αρχίσω να ανησυχώ.. ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα