καλημερα στην παρέα!έχω πάρει το redmi pro με την παρακάτω rom.επειδη εγώ φοβάμαι να περάσω μόνη μου την ελληνική θα το δώσω σε κάποιον άλλο να μου την περάσει..θα ήθελα να μου πείτε αν θα αντιμετωπίσω προβλήματα αν βάλω την τελευταία stable..η rom που έχω τώρα είναι η παρακάτω και μέχρι σήμερα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35645/
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
@mary_mary1969 δεν δουλεύει ο σύνδεσμος πού έχεις βάλει...
Edit Τώρα είδα ότι η ρομ πού έχεις είναι μαϊμούδορόμ Κινέζικη-δεν υπάρχει Global γιά το redmi pro-καί ίσως να έχεις διάφορα προβλήματα με αυτή τη Ρομ 'οπως π.χ ελλειπή μετάφραση στα Ελληνικά(και αυτό είναι το λιγότερο)
Καλό λοιπόν θα ήταν να βάλεις Ελληνική που είναι άπαιχτη!!
Αν διαβάσεις λίγο και με την βοήθεια των παιδιών εδώ δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να την περάσεις μόνη σου..
Ξεκίνα λοιπόν διάβασμα..Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
@mary_mary1969 H rom που έχεις είναι Unofficial πειραγμένη. Δεν υπάρχει Global ROM για το Redmi Pro.
Έχεις συνεννοηθεί με κάποιο μέλος του forum να στην περάσει;
Γιατί δεν προσπαθείς μόνη σου υπό την καθοδήγησή μας; -
θα την περασουν απο το καταστημα που το αγορασα...φοβαμαι μην κανω κατι λαθος και το μπρικαρω..αν τους πω να περασουν την ελληνικη stable θα ειμαι οκ η μου προτεινετε καποια αλλη?αυτο που θελω ειναι να εχω απο δω και περα ενα καλο κινητο χωρις να βγαζει προβληματα και χωρις να χρειαζεται να το πειραζω
-
Ελπίζω να μην σε χρεώσουν για να το κάνουν!
Από που το αγόρασες; -
απο το καταστημα store 4you στη θεσσαλονικη...οσο για το ποσο πο ζητησαν ειναι 10 ευρω
-
Εδώ βρε θα στο κάναμε δωρεάν! Σε ποιά περιοχή είσαι;
-
θεσσαλονικη μενω..κοντα στο αεροδρομιο..
-
@George Kaggelaris εάν κολλήσει το κατάστημα, σε εμάς θα τρέξουν να ρωτήσουν το κακό τώρα είναι ότι όταν βοηθάς πλέον, δεν ξέρεις πλέον εάν βοηθάς ιδιώτη ιδιοκτήτη ή επαγγελματία.
Στον επαγγελματία δεν το έχω και πολύ όρεξη. -
Ξέρει κάποιος να μου πει ποσο διαρκεί μια πληρη φόρτιση;
-
Γύρω στις 2.5 ώρες περίπου.
Χωρητικότητα μπαταρίας / Έξοδος φορτιστή σε Α = Ώρες
4050mAh / 1.70A ~ 2.4h
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0