αυτο εχω κι εγω. Γι αυτο ρωταω. Βεβαια μπορει να φταιει οτι εχω την oficial stable. Παντως θα ημουν ιδιαιτερα υποχρεος αν καποιος με βοηθησει να του βαλω την ελληνικη. Πιο πολυ γτ φοβαμαι μη χαλασω την συσκευη
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Δεν παθαίνει πράμα προχωρα
-
Μπορείς να ψάξεις για οδηγίες εδώ μέσα και όπου κολλήσεις θα σε βοηθήσουμε!!
-
Δεν πρόκειται να χαλάσει βρε η συσκευή.
Καλό διάβασμα στους οδηγούς θέλει!
Μιασ και έχεις ήδη επίσημη τα πράγματα είναι ακόμη πιο εύκολα!
Κάνεις άιτηση για ξεκλείδωμα του bootloader, παίρνεις έγκριση, ξεκλειδώνεις bootloader και μετά περνάς την ελληνική!
Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν αναλυτικότατοι οδηγοί τους οποίους θα βρεις στο γενικό ευρετήριο στο δεύερο link της υπογραφής μου! -
Τετοιο ξεπάτωμα που έχω κάνει στην συσκευή τις τελευταιες δεκαπεντε ημέρες δεν νομιζω ότι έχει κάνει άλλος. ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ισωσ η καλύτερη συσκευή απο το 1992 που έχω κινητά τηλέφωνα!!!!
-
-
να ρωτησω κατι; Αν κανω back up device στο mi cloud θα εχω τις φωτο και τα παντα ;;;
-
Φωτογραφίες, βίντεο επαφές, SMS... Αυτά..
-
#gkalen, με αυτή την θρησκεία ασχολούμαι. Σε περίπου μισή ώρα θα σου έχω μια έκπληξη και θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσω με αυτό που διαπίστωσα , στην ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη βελτίωση του φόρουμ , και περισσότερο στην δική σας δουλειά που είναι άπαιχτη. Μην ξεχάσεις αυτό που έχω αναφέρει στην πρωινή ανάρτηση. Στην όποια επόμενη διόρθωση να υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται επιλογή του GPS, ΑΝΆΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΉ ΘΈΣΗ Της ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (δηλαδή ανάλογα με την Ηπειρο)
-
-
#gkalen
Λοιπόν έφτασα σε μια άκρη. Τώρα που βλέπω το τηλέφωνο πως ξεκίνησε , θα το στήσω απο την αρχή αλλά τουλάχιστον έχω απάντηση.
1._ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΩ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.
2._ ΟΤΑΝ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗMA ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ . ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΩΜΑ !!!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα