ειμαι ροοτ εγω τωρα;;;; με την δικη σας stable?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Μπα βάλε ένα root checker να δεις μάλλον θα πρέπει να κάνεις flash το supersu από twrp πρώτα τώρα για την μπαταρία εάν δεν έστρωσε με το καλιμπραρισμα που σου είπε ο Γιώργος ίσως στην καθαρή εγκατάσταση να έπρεπε να κάνεις και το system
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το κινητο το εχω παρει απο το mygad. Θα μ καλυψει η εγγυηση την μπαταρια χωρις να τους το στειλω;
-
Ο/H Panos21t έγραψε:
Το κινητο το εχω παρει απο το mygad. Θα μ καλυψει η εγγυηση την μπαταρια χωρις να τους το στειλω;
-
5δε μπορω να βρω καποιο καταστημα που να πουλαει τηνπαταρια μας στην αθηνα. Εχετε κατι κατα νου;
-
Εγώ θα έλεγα μην ψάχνεις γιά μπαταρία,απλά πήγαινε το πισω αν έχεις εγγύηση και απαίτησε να το φτίαξουν.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Το mygad είναι από τα πολύ σοβαρά μαγαζιά , θα το δεις και μόνος σου , δεν πρόκειται να σε κρεμάσουν.
-
Ο/H Panos21t έγραψε:
5δε μπορω να βρω καποιο καταστημα που να πουλαει τηνπαταρια μας στην αθηνα. Εχετε κατι κατα νου;
-
Εντωμεταξυ ανεβοκατεβαινει η σταθμη . Εχω 50% απ το πρωι με 1 30 ωρα sot . Σαν να εχει προβλημα η ενδειξη της μπαταριας κι οχι η μπαταρια η ιδια. Λετε να φταιει η ρομ;
-
-
-
Ο/H Panos21t έγραψε:
Factory reset εννοεις το wipe system?? Το εκανα κι αυτο.
Factory Reset = Wipe Dalvik Cache, Cache και Data!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα