Είναι χαρακτηριστικό του miui 9 και δεν αλλάζει. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που θα παραμείνει έτσι και στο μέλλον, αλλά για την ώρα είναι έτσι.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
ΚαλησπέραΕπειδή έχω παρά πολύ καιρό να περάσω Rom θα ήθελα οποίος μπορεί να με βοηθήσει. Έχω αυτήν που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Από ότι κατάλαβα από όσα διάβασα είναι ότι πρέπει να κάνω οπωσδήποτε factory Reset. Πρέπει πιο πριν να περάσω την καινούργια έκδοση του recovery? Θα πρέπει να πάρω backup πριν το factory Reset? Και αφού τα περάσω όλα και συνδεθώ στο mi account και συγχρονιστεί θα μου περάσει όλες τις εφαρμογές που είχα ?
-
-
Θα χρειαστεί όντως factory reset. Το backup πάντα είναι καλή ιδέα. Το πιθανότερο να μπορείς να κάνεις και με το twrp που έχεις την αναβάθμιση. Δοκίμασε.
Αν εχεις επιλέξει στο συγχρονισμό με το mi account, να κάνει backup και την αρχική οθόνη, θα σου εγκαταστήσει και τις εφαρμογές στην επαναφορά. -
ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις.το recovery πως το κανω εγκατασταση?
-
-
TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI
Ακολουθείς τις οδηγίες του δεύτερου τρόπου και από τον ίδιο σύνδεσμο θα κατεβάσεις και το twrp.
Αφού θα το αλλάξεις, καλό είναι, το backup να το πάρεις με το νέο twrp, ώστε να αποφύγεις τυχόν ασυμβατότητες ΑΝ χρειαστεί επαναφορά. -
-
Έχεις stable xtrv ή την τελευταία πχ. dev;
Αν έχεις την stable θα περάσεις το τελευταίο twrp με το δεύτερο τρόπο από εδώ TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI, θα κάνεις backup και κατόπιν μέσα από το twrp θα κάνεις factory reset και μετά install τη rom. Θα σβηστούν τα πάντα γι αυτό και το backup.
Αν έχεις την dev του Ιούνη, αντί για factory reset θα δοκιμάσεις με καθαρισμό μόνο στις cache αρχικά. -
Με εντολές από το adb η από το twrp κανεις unzip το twrp το βάζεις στο κινητό αποθ/κο χώρο πας install αλλάζεις την επιλογή από zip σε image και flash
Redmi Note 3 pro -
Έχω stable και εγκατέστησα το twpr με τον πρώτο τρόπο και έγινε με επιτυχία... πειράζει??? Επειδή μου είπες να το κάνω με τον δεύτερο τρόπο για αυτό ρωτάω
-
Δεν πειράζει.
Ο δεύτερος τρόπος χρησιμοποιείται ειτε είναι πρώτη φορά που μπαίνει, είτε και αν υπάρχει ήδη και είναι η δύναμη της συνήθειας.
Συνεχίζεις με τα επόμενα βήματα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα