περναει το logo της mi παει στο xtrv κανει κανα 10 λεπτο και μετα γυρναει στο logo της mι φορτωνει μια μπαρα μετα ξαναπει στο μενου της xtrv και παλι το ιδιο
Κάποιο νέο για κανονική aroma rom και όχι beta;. Από 1 Φλεβάρη που δόθηκε η τελευταία beta σκοτάδι. Κάποια ενημέρωση νομίζω ότι ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ιδιαίτερα για εμάς τους VIP του Redmi pro.
Σήμερα βγήκε καινούργια ρομ 8.3.1 την πέρασα μέχρι στιγμής μια χαρά πάει, αυτό που θέλω να φτιάξει είναι η μπαταρία, έχω απελπιστεί με αυτό το θέμα.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ και 2 μήνες κουβαλάω power bank μαζί μου, το βάζω πάνω μια ώρα πριν φύγω από το γραφείο και όλα καλά. (Που λέει ο λόγος...)
Μεγάλη ρουφήχτρα αυτός ο Χ25. Ήταν καλύτερα τα πράγματα θυμάμαι όταν είχα πιο παλιά το "μικρό" μοντέλο με τον Χ20..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
με συγχωρεις καταλαθως:P μπορεις να μου πεις αμα ξερεις σε παρακαλω τι παει λαθος? τα χω προσπαθησει ολα σε ευχαριστω πολυ και με συγχωρεις γ το πρηξιμο
Και εμένα πέρασε (σχετικά γρήγορα), αλλά υπάρχει ακόμα η εφαρμογή των θεμάτων όμως και δουλεύει κανονικά.
Στο 3S που το έχω σε global, αφαιρέθηκε όπως είχε αναγγείλει η xiaomi. Κατά τα άλλα, όλα οκ σε μένα, όπως πάντα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *