@cloud78 Σβήσε η τροποποίησε την φωτογραφία σου φαίνεται ο αριθμός για λόγους ασφαλείας σου και εμπίπτει στα προσωπικά δεδομένα.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
-
Παιδιά, πως μπορώ να βάλω switch για 2g-3g-4g? Το 4g Switcher δεν δουλεύει!
-
-
Από χτες είμαι με την global που έστειλε ο gkalen. Εντυπώσεις άριστες. Αρκετά καλύτερη αυτονομία (βέβαια αυτό θα φανεί μετά από μερικές φορτίσεις) και πιο γρήγορο μου φαίνεται σε σχέση με την τελευταία dev από cn/xiaomi.eu. Να ρωτήσω κάτι, στον καιρό δεν βλέπω την επιλογή για να βρει αυτόματα την τοποθεσία. Έχει πρόβλημα η εφαρμογή; Γιατί δεν μπορώ να βρω την τοποθεσία μου.
Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε!! -
Ο/H tassosmer έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι, στον καιρό δεν βλέπω την επιλογή για να βρει αυτόματα την τοποθεσία. Έχει πρόβλημα η εφαρμογή; Γιατί δεν μπορώ να βρω την τοποθεσία μου.
-
Δεν μπαίνει στο cit! Κρασάρει!
-
Ο/H tassosmer έγραψε:
Δεν μπαίνει στο cit! Κρασάρει!
-
Έφτιαξαν και τα δύο!
-
Πολύ ωραία , προχωράμε λοιπόν ..
Αυτό που γίνεται στο Ελληνικό φόρουμ δεν γίνεται πουθενά , αυτή θα είναι η τρίτη Πορτ Ρομ , μετά το Redmi2TD και το RedmiNote3 , ήρθε η ώρα του RedmiPro να περάσει κι αυτό σε global source με την βοήθεια του RedmiNote4 Nikel ..
Οι δοκιμές ξεκίνησαν και με σας πλέον , έχουμε καταλήξει στο Πορτ της Ρομ του Nikel αλλά χρειάζονται κάποιες αλλαγές ακόμα για να μπορούμε να δίνουμε κι αυτή τη Ρομ άμεσα όπως και τις υπόλοιπες ..
Η ομάδα δούλευει συνεχώς για το πλήθος των συσκευών και τα αποτελέσματα μας κάνουν περήφανους για το φόρουμ και τη δουλειά που γίνεται εδώ ..
Ευχαριστουμε πολύ όλα τα παιδιά που είναι πάντα πρόθυμα να δοκιμάσουν ότι μας έρθει στο κεφάλι ..
Μόλις ετοιμαστεί το κατάλληλο workflow για το omega η Ρομ θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα .. -
Την πέρασα σήμερα το απόγευμα και όλα καλά κάτι λίγα προβλήματακια αλλά είναι από το factory reset θέλεις λίγο παραπάνω χρόνο στο σεταρισμα
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα