Δεν έχω βγάλει ακόμη ασφαλή συμπεράσματα μιας και είναι η πρώτη ημέρα που την δοκιμάζω. Θα σας πω μόλις κάνω 2-3 φορτίσεις ακόμη

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕύχομαι η επόμενη φόρτιση,να ξεκινήσει σε δύο μέρες.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν έχω βγάλει ακόμη ασφαλή συμπεράσματα μιας και είναι η πρώτη ημέρα που την δοκιμάζω. Θα σας πω μόλις κάνω 2-3 φορτίσεις ακόμη![]()
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Ειναι ported rom σε δοκιμή. Μόλις ψηθεί θα γίνει public. Ψυχραιμία και υπομονή.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
μηπως δοκιμασες να δεις το θεμα με την χαμηλη φωτεινιτητα (που μαυριζει η οθονη) και το θεματακι με την καμερα?Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν έχω βγάλει ακόμη ασφαλή συμπεράσματα μιας και είναι η πρώτη ημέρα που την δοκιμάζω. Θα σας πω μόλις κάνω 2-3 φορτίσεις ακόμη![]()
Το θέμα με την κάμερα έχει ήδη λυθεί από την miui 9. Το θέμα με την φωτεινότητα το ερευνούμε.Ο/H thanfun έγραψε:
μηπως δοκιμασες να δεις το θεμα με την χαμηλη φωτεινιτητα (που μαυριζει η οθονη) και το θεματακι με την καμερα?Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
ευχαριστούμε προκαταβολικά
Τι θέμα μας προέκυψε @gkalen ;Ο/H gkalen έγραψε:
@thanfun
Έχει τελειώσει και το θέμα της φωτεινότητας , έχουμε κάτι νέο που προέκυψε , θα λυθεί ελπίζουμε σύντομα ..
...χαρηκα κ εγώ, νόμιζα πως θα μας καλούσες στον γάμο σου....Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ....