Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Προς στιγμήν θεωρησα οτι ειμαι μονο εγω που δεν καταφερνω root, που σημαινει κατι κανω λαθος πιθανως, αλλα βλεπω εχουν και αλλοι προβλημα που σημαινει σταματω να ψαχνω τι κανω λαθος και μου διαφευγει
και φυσικα ευχαριστω οσους συνεχιζουν το ψαξιμο για αυτο το θεματακι
υγ
μηπως να δοκιμαζαμε magisk?
(η αληθεια ειναι δοκιμασα το zip που εμπεριεχεται στην rom αλλα δεν πετυχαίνει η εγκατασταση, αλλα σε μια αλλη version miui 10 που δοκιμασα απο αλλου και το ειχε προεγκατεστημενο δουλευε αψογα) -
-
-
δεν παίζει το link
-
Τωρα θα παίξει , διορθώθηκε .
Edit
Επίσης , εκτός του ροοτ να ενημερώσετε τι άλλο πρόβλημα βλέπετε .. -
Ο/H thanfun έγραψε:
.....
επισης στις ρυθμισεις > εφαρμογες συστηματος η καμερα φαινεται με το ονομα "ένταση"
ευχαριστουμε -
@gkalen
Αν έχουμε την 8.4.30 την προσαρμοσμένη από nikel, χρειάζεται να κάνουμε factory reset για να περάσουμε την 8.8.2;
Ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά που κάνετε. -
-
@gkalen
Τελικα χρειαστηκε factory reset και με μια πρωτη ματια δεν ανοιγει τις ρυθμισεις, βγάζει σφάλμα. -
Ο/H stnatza έγραψε:
@gkalen
Τελικα χρειαστηκε factory reset και με μια πρωτη ματια δεν ανοιγει τις ρυθμισεις, βγάζει σφάλμα.
root γινεται κανονικα, η καμερα δουλευει κανονικα (ακομα και με εγκατασταση απο πανω) -
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.
Είμαι με την arwma 8.4.26.
Σε όλα τα κινητά που είχα παλιά αλλά και στο pro(που έχω εδώ και ένα χρόνο και είναι το πρώτο μου xiaomi ) έχω τον Nova Launcher pro .
Στην ουσία αλλάζει κάτι για μένα με την νέα ρομ που τρέχει miui 10? Αφού έτσι κ αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ….
Εκτός αν έχει άλλα καλούδια και βελτιώσεις εκτός launcher και αξίζει τον κόπο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα