Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Οκ...
-
Υπάρχει patch που μπορεί να φτιαχτεί και να δουλεύουν και οι δύο σιμ με 4G .. δεν το ξαναλέω , σας είπα ότι αν βρεθεί χρόνος και βρούμε τι χρειάζεται θα το δούμε ..
Όποιος έχει φλασαρει τη ρομ που δουλεύουν τα region να αναφέρει αν εμφανίζεται στο statusbar η ένδειξη ότι δεν υπάρχει σιμ ..
Να ενημερώσει επίσης όποιος χρησιμοποιεί μια κάρτα και όποιος χρησιμοποιεί 2 κάρτες -
gkalen οποιος φλασαρει την αρχικη 889 απο το δικο σου ποστ (μερικες σελιδες πισω, στην 551....εδώ) θα εχει regions
εχω το αρχειο αυτο της ρομ και μπορω να δοκιμασω και με δυο σιμ, αλλα θα το κανω σε λιγο διοτι μολις τελειωσα ολο το σεταπ του κινητου μου με την 889 (την δευτερη) και εκανα συνολικο μπακαπ ... να το αφησω λιγο να ξεκουραστει, αυτο και η (καινουρια) μπαταρια του
εδιτ
ξερω ξερω θα μου πεις τι λες ρε φιλε δεν ειναι ωρα για ξεκουραση, τρεχουμε τωρα, τρεχουμε... -
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
ακυρο οτι σκεφτηκα πριν
θα δοκιμασω αυτο που ειπες και επανερχομαι εδω -
πρωτη δοκιμη,
αφου ετοιμασα την δευτερη ρομ οπως ειπες με cust διεγραψα το "GR COSMOTE" που ειχα γραψει και εκανα εγκατασταση απο πανω, λοιπον αλλαζει κανονικα region αλλα εμφανιζει παλι δεν υπαρχει σιμ (μια σιμ εχω τωρα)
συνεχιζω με καθαρη εγκατασταση -
δευτερη δοκιμη
εκανα wipe data factory reset (ας πουμε καθαρη εγκατασταση) και εχω φυσικα επιλογη region κατα την εγκατασταση και και επιλογη για αλλαγη μετα, αλλα το δεν υπαρχει σιμ υπαρχει παλι με μια ή με δυο σιμ δεν αλλαζει
αυτα φιλοι μου, τωρα κανω επαναφορα και παω σουπερ μαρκετ, μην κλεισει κι εχουμε αλλα... τα λεμε αργοτερα
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Όποιος έχει φλασαρει τη ρομ που δουλεύουν τα region να αναφέρει αν εμφανίζεται στο statusbar η ένδειξη ότι δεν υπάρχει σιμ ..
Να ενημερώσει επίσης όποιος χρησιμοποιεί μια κάρτα και όποιος χρησιμοποιεί 2 κάρτες
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Έχω την rom από αυτό το νήμα με 2 κάρτες sim. Περιοχή αλλάζει κανονικά αλλά στην εκκίνηση μου γράφει δεν υπάρχει κάρτα sim. Τα pin μπαίνουν κανονικά δίκτυο υπάρχει και στις δυο κάρτες κανονικά. Απλά δεν εμφανίζεται το όνομα του δικτύου της πρώτης κάρτας στην οθόνη κλειδώματος. Η δεύτερη εμφανίζεται.
-
Ώπα παιδιά, δεν θυμάμαι αν είναι στο android 8 ή στην MIUI 10, αλλά πλέον αν δεν περάσετε χειροκίνητα το όνομα του παρόχου δεν το δείχνει...εχει αφαιρεθεί δηλαδή η προβολή εκ προεπιλογής.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα