Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Πολύ λογικό να παίζει καλύτερα η cn ROM, άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι το omega δεν διαθέτει Global ROM και το όποιο port σίγουρα θα χρειαστεί δουλειά, αν δεν δούλευε καλά και η κινέζικη αντίο ζωή.

Από εκεί και πέρα σαφέστατα και οι ROMs από China source είναι περισσότερο γεμάτες σε features αλλά δυστυχώς και σε ένα σωρό υπηρεσίες που τρέχουν στο παρασκήνιο και δεν προσφέρουν τίποτα σε κάποιον εκτός Κίνας, εκτός από το να τρώνε άσκοπα μπαταρία.
    • Καλησπέρα ,

Εχω περασμένη στο τηλέφωνο την παρακάτω ROM :
      xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_arΩma_Stable_V9.5.2.0.zip

Για νά περάσω την νεα ( xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V10_arΩma_8.9.6 ) πρέπει να κάνω Factory Reset ή την περνάω από πάνω;

Και επειδή πρώτη φορά με Xiaomi δεν έχω καταλάβει ποιά είναι καλύτερη για το τηλέφωνο , η arΩma ή η XTRV ;

Διάβασα αρκετά αλλά δεν εβγαλα άκρη...
    • Κανονικά θέλει factory reset γιατί πας σε miui 10. Δοκίμασε χωρίς και αν δεις προβλήματα κάνε fr.
      Η aroma έχει απλά έξτρα ένα script αρχικής παραμετροποίησης. Δες εδώ
      [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
    • Διαφήμιση
    • zchrisz

θα σου πρότεινα αφού είσαι νέος στην xiaomi να μην προχωρήσεις στην miui 10. Υπάρχουν πολλά μικροπροβλήματα και ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να τα αντιμετωπίσεις. Για αυτό τον λόγο σου προτείνω να κάνεις υπομονή τουλάχιστον μέχρι τις δύο επόμενες ανανεώσεις. Προσωπικά στα λέω αυτά μετά απο εκαντοτάδες ώρες στην δοκιμή και παραμετροποιήσεις miui 10
    • Υπαρχει επιλογή να φαίνονται οι ειδοποιήσεις όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο ή έχει αφαιρεθεί στην τελευταία global που πέρασα;
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Μην κάνετε κόπο για miui 10. Εάν έχετε συνδρομή και για Internet δεν δουλεύει η λειτουργία των δεδομένων σε καμία κάρτα εάν το τηλέφωνο το χρησιμοποιείς σαν δίκαρτο.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

Μην κάνετε κόπο για miui 10. Εάν έχετε συνδρομή και για Internet δεν δουλεύει η λειτουργία των δεδομένων σε καμία κάρτα εάν το τηλέφωνο το χρησιμοποιείς σαν δίκαρτο.

γενικα μην κανεις γενικευσεις ( ;) γενικευση?...) διοτι συνηθως πεφτεις εξω...
      με λιγα λογια εγω εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις miui 10 και σε ολες με δικαρτο και δυο καρτες μεσα δουλευαν κανονικα τα δεδομενα και με τις δυο (εχω συνδρομη δεδομενων στην μια και περιστασιακα βαζω στην αλλη)
    • Ο/H thanasisk έγραψε:

Υπαρχει επιλογή να φαίνονται οι ειδοποιήσεις όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο ή έχει αφαιρεθεί στην τελευταία global που πέρασα;
      αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι ενα bug (σε lock screen φαινονται οι ειδοποιησεις μια φορα στο κεντρο και αν κατεβασεις κουρτινα, αλλα οχι τα εικονηδια μετα στην μπαρα επανω) του miui 10 που προσπαθουν ολοι (κινεζοι, ινδοι και λοιποί) να λυσουν αλλα και παλι αν δεν κανω λαθος δεν τα καταφεραν

αν εννοεις αυτο...
    • Τα lockscreen notifications δουλεύουν. Επίσης δουλεύει το LED της ειδοποίησης. Για τα εικονίδια δεν έχω προσέξει αλλά ειλικρινά με όλα τα προηγούμενα να χάσεις ειδοποίηση απλά δεν παίζει.
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

Εγώ χρησιμοποιώ την τελευταία global και έχω 2 κάρτες. Στην μία που έχω δεδομένα λειτουργούν κανονικά. Στην δεύτερη το Internet το έχω κόψει γιατί με χρέωνε κάθε λίγο με 1 ευρώ. Να σημειωθεί ότι ήταν με την προηγούμενη συσκευή που είχα.
    • Διαφήμιση
    • Γενικα παιδιά υπάρχει πρόβλημα με τις κάρτες σιμ όπως φαίνεται και ειδικά της wind , τουλάχιστον στη global port ..
      H cn/eu επίσης έχει καποια θέματα αλλά τουλάχιστον δουλεύουν οι σιμ της wind ..
      Προσwwωπικά ότι τεστ έκανα σε μια βδομάδα που είχα το omega , τα έκανα με κάρτα wind αλλά μια κάρτα και όχι δύο , δεν έχω δεύτερη σιμ για παραπάνω δοκιμές ..
      Anyway , αναλόγως το πώς και τι χρησιμοποιεί ο καθένας στη συσκευή του μας δίνει και το feedback του ..
      Προσωπικά σέβομαι όλα τα παιδιάsh που εκαναν αρκετές δοκιμές και φλασαρισματα..
      Μέχρι τώρα έχω μια εικόνα περίεργη και γι'αυτό το λόγο αποφασίσαμε για την global port rom να τη δίνουμε σ'αυτο το νήμα ..
      Ελπίζουμε όλοι για διορθώσεις γιατί όπως φαίνεται υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις λειτουργίες των καρτών σιμ από το source , είτε αυτό είναι από τη global , είτε από cn/eu ..
      Αυτό που παρατήρησα μετά από πάρα πολλά φλασαρισματα ( έφτιαξα πολλές ρομ για δοκιμη από όλα τα source ) , με pure china αλλα modded ως xtrv δεν είχα πρόβλημα στη κάρτα σιμ , το ίδιο συνέβαινε και με τη ρομ από cn/eu , μετα κάναμε δοκιμή στο port , εδώ άρχισαν τα περίεργα , με αρχεία από την cn του omega χτύπαγε η κάρτα σιμ , οπότε δοκιμάσαμε το αρχικό Πορτ με όλο το system του nikel από global , δυστυχώς ενώ περίμενα ότι θα περάσει αυτή η ρομ και απλώς θα φτιάχναμε το πρόβλημα της φωτεινότητας , δεν άλλαξε τίποτα , ήταν πάλι τα ίδια , οπότε ρίξαμε το βάρος στο region , κάναμε μια global αλλά με region china και εκεί δεν υπήρχε πρόβλημα με τις σιμ , ως υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με πολλές εφαρμογές που γύρισαν στα κινέζικα .. ετσι μετά από αυτό είπαμε να προχωρήσουμε στη λύση της cn/eu για να αποφύγουμε τα προβλήματα με τις κάρτες της wind ..
      Το ότι η ρομ είχε προβλήματα ακόμα και με όλο το system του nikel σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι σε kernel ή firmware ή γενικά κάποιο αρχείο εκτός συστήματος το οποίο μόνο η xiaomi μπορεί να επιλύσει ..
      Θα συνεχίσουμε όπως σας είπα και ελπίζω στο μέλλον να εχουμε καλό source και να προχωρήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε..