Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H vanni έγραψε:

Γιατί σε εμένα μια χαρά εμφανίζονται
      λοιπον αυτο που λεμε ειναι οτι ναι μολις χτυπησει η ειδοποίηση και ανοιξεις την οθονη πριν την ξεκλειδωσεις φαίνεται κανονικα η ειδοποίηση όπως στην φωτο σου (ολοκληρη ειδοποιηση στο κεντρο οθονης), αλλα οχι το εικονίδιο στην γραμμη καταστασης της κλειδωμενης ακομα οθονης ενω θα έπρεπε (στην φωτο σου επανω αριστερα αν ειχες miui 9 θα φαινοντουσαν τα αντιστοιχα εικονιδια αυτων των ειδοποιησεων, αν δεν κανω καποιο λαθος).
      αν ξεκλειδωσεις την οθονη και βλεπεις την επιφανεια εργασιας ας πουμε τοτε βλεπεις κανονικα το εικονιδιο στην γραμμη καταστασης (οπως ειναι αναμενόμενο) και αν δεν κανεις εκαθαριση της ειδοποιησης και ξανακλειδωσει η οθονη κατα το ξεκλειδωμα της οθονης δεν ξαναφαινεται η ειδοποιηση στο κεντρο της οθονης (όπως στην φωτο σου και αυτο ειναι νορμαλ νομιζω) αλλα συνεχιζει να μην φαινεται ενω θα έπρεπε το εικονίδιο της ειδοποιησης στην μπαρα καταστασης (επανω αριστερα στην οθονη)....
      αυτο ειναι το προβλημα με τις ειδοποιησεις στο miui 10 που γινονται προσπαθειες να λυθει, εκτος και αν αυτο καταληξει να γινει επιλογη ή αλλαγη ως νεο χαρακτηριστικο του miui 10...
      δεν μπορω πιο αναλυτικα να το περιγραψω
      αν κανω καπου λαθος διορθωστε με (βασικα ας μας πει καποιος που εχει τωρα miui 9 αν τα λεω καλα)

να συμπληρωσω οτι μαλλον δεν ειναι αμαν και ντε καποιο μεγαλο προβλημα και μαλλον δε θα χασει ο χρηστης καποια ειδοποιηση αλλα φαινεται οτι για καποιους ναι ειναι θεμα

edit
      βρηκα αυτην την παρακατω συνημμενη φωτο στο δίκτυο για να δειτε τι εννοω με τα εικονιδια ειδοποιησεων στην οθονη κλειδωματος

για περισσοτερα δειτε κι εδω [Beta] No Notification on Lock Screen - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum κι εδω επισης No notifications in lock screen after MIUI 10 update - Xiaomi Mi 5s Plus - Xiaomi MIUI Official Forum

edit 2
      βλέποντας την παρακατω συνημμενη φωτο μολις ξαναθυμηθηκα οτι χασαμε επισης και το ποση ωρα θελει για πλήρη φόρτιση...
      Images
      • Screenshot_2017-12-11-15-47-09-769_lockscreen.png

987,97 kB, 576×1.024, viewed 72 times
    • Ο/H cabdik έγραψε:

εγω γιατι βλεπω ειδοποιησεςι στην Lockscreen..?

αυτα δεν λετε..?

Ο/H gkalen έγραψε:

Σε miui10 , ειδοποιήσεις στη lockscreen δεν υπάρχουν...
      Μόνο στα sms εμφανίζονται ..
      Συγνώμη αλλά πιάνοντας τα συγκεκριμένα ποστ αναφέρονται στις ειδοποιήσεις στην lockscreen και όχι στα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης, όπου ούτε και στα sms εμφανίζεται στην γραμμή κατάστασης.

Επίσης κάποιος ανέφερε ότι κατεβάζοντας την κουρτίνα από την lockscreen ούτε εκεί του εμφανίζει ειδοποιήσεις όχι ότι δεν εμφανίζει τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης.

Οπότε ας ξεχωρίσουμε τι εννοούμε δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις στην lockscreen ότι δεν εμφανίζει τίποτα ούτε στην κουρτίνα ούτε στην lockscreen ή ότι εμφανίζει κανονικά τις ειδοποιήσεις αλλά όχι τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vanni έγραψε:

Συγνώμη αλλά πιάνοντας τα συγκεκριμένα ποστ αναφέρονται στις ειδοποιήσεις στην lockscreen και όχι στα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης, όπου ούτε και στα sms εμφανίζεται στην γραμμή κατάστασης.

Επίσης κάποιος ανέφερε ότι κατεβάζοντας την κουρτίνα από την lockscreen ούτε εκεί του εμφανίζει ειδοποιήσεις όχι ότι δεν εμφανίζει τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης.

Οπότε ας ξεχωρίσουμε τι εννοούμε δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις στην lockscreen ότι δεν εμφανίζει τίποτα ούτε στην κουρτίνα ούτε στην lockscreen ή ότι εμφανίζει κανονικά τις ειδοποιήσεις αλλά όχι τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης;
      Σωστά.

edit
      οκ αυτές είναι beta, αναρωτιέμαι τι γίνεται στις stable ROM που βγήκαν
    • Πάμε για τη global port 8.9.13 ..

Download omega XTRV 8.9.13 global port
      omega_gb_XTRV_8.9.13.zip

Οσοι φοράνε global μπορουν να προχωρήσουν σε update , οι υπόλοιποι από cn/eu πάνε για factory reset .... τα γνωστά δηλαδή ..

@vanni , @thanfun
      Γενικά έχει μια περίεργη συμπεριφορά η οθόνη κλειδώματος στις ειδοποιήσεις την οποία δεν έχω μελετήσει και πολύ ..
      Αν δεν ξεκλειδωσεις δεν εμφανίζεται τίποτα στη μπάρα ειδοποιήσεων όταν την κατεβάσεις , μόνο τα εικονίδια των διακοπτών και η φωτεινότητα .. και με cn/eu και με global ..
      Δεν το έχω πολυπροσεξει πάντως , χθες νομίζω μου εμφάνισε ειδοποίηση viber .. τεςπα θα δείξει , θα το δω ξανά να έχω καλύτερη εικόνα κι εγω ..
    • αν μιλάμε για τα εικονίδια στην status bar δεν εμφανίζονται ούτε στην αρχική οθόνη αν κατεβάσεις την κουρτίνα, υποθέτω ότι εφόσον μπαίνεις στον πίνακα ειδοποιήσεων θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης και του εικονιδίου.

@gkalen δεν θα συμφωνήσω αν δεν ξεκλειδώσεις στην lockscreen όσες φορές και να ανεβωκατεβάσεις την κουρτίνα οι ειδοποιήσεις είναι εκει τουλάχιστον στο δικό μου γιαυτό ρώτησα αν είναι θέμα συσκευής ή MIUI

• Ο/H vanni έγραψε:

....αν δεν ξεκλειδώσεις στην lockscreen όσες φορές και να ανεβωκατεβάσεις την κουρτίνα οι ειδοποιήσεις είναι εκει....
      Σωστά.
    • Διαφήμιση
    • Προφανως μιλαμε για τα εικονιδια των ειδοποιησεων, πανω αριστερα στην μπαρα και οχι για τις ειδοποιησεις που -πραγματι- εμφανιζονται κανονικα στο κεντρο της "επιφανειας εργασιας" στην Lockscreen.

αλλα αναρωτιεμαι απο την αλλη, μηπως ειναι εσκεμμενα ετσι στην MIUI 10, αφου.... εχεις τις ειδοποιησεις σου στο κεντρο, και μαλιστα πιο αναλυτικα, γαιτι να υπαρχουν και τα εικονιδια? δεν εχουν λογο υπαρξης.

οταν ομως ξεκλειδωσεις, τα εικονιδια εμφανιζονται κανονικα πανω αριστερα..!!

@'gkalen, αυτη η 8,9,13 παει με απλο Update πανω στην 8,8,30 που ειχαμε απο το προηγουμενο ποστ σε αυτο το θεμα? σωστα? δεν κανουμε τιποτα αλλο, εκτος απο Wipe Dalvik/ cache...
    • Ο/H cabdik έγραψε:

...μηπως ειναι εσκεμμενα ετσι στην MIUI 10,...
      δε νομιζω διοτι μου φαίνεται εγινε αποδοχή αναφορας ως bug [Beta] No Notification on Lock Screen - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
    • Ο/H thanfun έγραψε:

Ο/H cabdik έγραψε:

...μηπως ειναι εσκεμμενα ετσι στην MIUI 10,...
      δε νομιζω διοτι μου φαίνεται εγινε αποδοχή αναφορας ως bug [Beta] No Notification on Lock Screen - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
      ΟΚ...!! παντως, αν οντως ειναι BUG, θα ειναι απο τα ελαχιστα Bug που κανουν και κατι σωστο.

θεωρω οτι, οντως ειναι περιττα τα εικονιδια στην Lockscreen, απο την στιγμη που
      1. δεν χανεις ειδοποιησεις, αφου εμφανιζονται στην lockscreen, και μαλιστα πιο αναλυτικα, και
      2 απο την στιγμη που το ξεκλειδωσεις, εμφανιζονται τα εικονιδια και δεν εχεις θεμα να χασεις καποια ειδοποιηση...!!

Ισως να κανουμε αιτημα να το κρατησουν αυτο το ......BUG...!! :D :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pontios.gk έγραψε:

καλημέρα..έκανε κάποιος εγκατάσταση την 8.9.13 να μας πει εντυπώσεις ?
      εγω χτες βραδυ......!! αλλα ακομα δεν εχω ψαχουλεψει, αλλα δεν ειδα και καμια διαφορα με την 8,8,30...που ειχα πριν.....!!
      Images
      • Screenshot_2018-09-15-11-04-19-583_com.android.settings.png

170,24 kB, 1.080×1.920, viewed 79 times