Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
ΈΧω βάλει να κάνει κάθε βδομάδα backup. Είναι φυσιολογικό που χάνουν πολλές εφαρμογές τις ρυθμίσεις?
-
-
Καλησπέρα παιδιά!
Έχω μπερδευτεί λιγάκι... Μου ήρθε mail vip για να κατεβάσω νέα rom v8.9.13 που γράφει πως είναι βασισμένη σε global source. Στα posts εδώ, διαβάζω πως υπάρχει (ΚΑΙ;) σε cn/eu. Τι ισχύει τελικα;
Εγώ έχω την παρακάτω rom περασμένη και δεν ξέρω τι είναι και τι πρέπει να περάσω.
Υπάρχουν δύο διαφορετικές rom για κατέβασμα τελικά και αν ναι ποια να περάσω ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί factory reset και wipe;
Σας ευχαριστώ! -
@MindMaker
Τη ρομ που έρχεται στο mail σου .. αυτή θα κατεβάσεις ..
Αυτή που κυκλοφορεί στο συγκεκριμένο νήμα είναι για δοκιμη και είναι από global source .. η επίσημη ρομ του φόρουμ προς το παρόν είναι από cn/eu και υπάρχει στο παρακάτω νήμα .. [Miui 10 8.9.13] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 22 συσκευές
Φαντάζομαι ότι αυτό που σε μπερδεύει είναι ότι στη λίστα αναγράφεται στις global .. αυτό θα διορθωθεί .. -
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H eddie1996 έγραψε:
Για να περάσω το new patch ota updater δεν θυμάμαι εάν έχω stable η developer. Εικάζω ότι έχω developer.
Όσοι έχετε δοκιμάσει το miui 10 δουλέυει κανονικά ή έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα? Εγώ έχω cosmote και vodafone απο sim κάρτες εάν επηρεάζει κάτι.
Ευχαριστώ.
οσο για miui 10 υπαρχει η global source ported που εχει καποια θεματακια με την wind και η cn/eu source (εχει καποια περισσοτερα settings και δυνατοτητες αλλα ισως και services που μαλλον δεν χρειαζονται εκτος κινας) που δεν εχει αυτα τα θεματακια, αλλα γενικως δουλευουν καλα και οι δυο .... διαβασε λιγο προς τα πισω και θα δεις
-
Ο/H eddie1996 έγραψε:
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H eddie1996 έγραψε:
Για να περάσω το new patch ota updater δεν θυμάμαι εάν έχω stable η developer. Εικάζω ότι έχω developer.
Όσοι έχετε δοκιμάσει το miui 10 δουλέυει κανονικά ή έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα? Εγώ έχω cosmote και vodafone απο sim κάρτες εάν επηρεάζει κάτι.
Ευχαριστώ.
οσο για miui 10 υπαρχει η global source ported που εχει καποια θεματακια με την wind και η cn/eu source (εχει καποια περισσοτερα settings και δυνατοτητες αλλα ισως και services που μαλλον δεν χρειαζονται εκτος κινας) που δεν εχει αυτα τα θεματακια, αλλα γενικως δουλευουν καλα και οι δυο .... διαβασε λιγο προς τα πισω και θα δεις
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στην τελευταία ενημέρωση της arωma εχουν λυθει αρκετά ζητήματα. Ένα απο αυτά που εμένα προσωπικά με ενοχλεί είναι η αδυναμία παραμετροποίησης στους χρωματισμους στην οθόνη ( η amoled δεν έχει τελικά την μέγιστη παρουσία της χωρίς αυτή την ρύθμιση), και επίσης η αδυναμία της επιλογής παραμετροποίησης του θέματος που εγκαθιστώ στην συσκευή.
MIUI 10 8.9.13 ΑΔΥΝΑΜΊΑ ρυθμίσεων στην επιλογή αντιθέσεις, θερμό - ψυχρό κλπ
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Images
-
Απο stable τι μπορεί να βάλει και θέλει factory reset?... η μόνο απλά wipes.......... υπόψιν δεν είναι και πολύ του φλασαρισματος .............να του περάσουμε καλύτερα το τελευταίο twrp? ευχαριστώ και αναμένω οδηγίες!!!!ΥΓ αλλάχτηκε το twrp με το τελευταίο 3.2.χχ by @geoanto555 ........απλά περιμένω κάτι για διαδικασία με την εγκατάσταση της ρομ!!!!!Ηλίας
-
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Στην τελευταία ενημέρωση της arωma εχουν λυθει αρκετά ζητήματα. Ένα απο αυτά που εμένα προσωπικά με ενοχλεί είναι η αδυναμία παραμετροποίησης στους χρωματισμους στην οθόνη ( η amoled δεν έχει τελικά την μέγιστη παρουσία της χωρίς αυτή την ρύθμιση), και επίσης η αδυναμία της επιλογής παραμετροποίησης του θέματος που εγκαθιστώ στην συσκευή.
MIUI 10 8.9.13 ΑΔΥΝΑΜΊΑ ρυθμίσεων στην επιλογή αντιθέσεις, θερμό - ψυχρό κλπ
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Images
εμανα παντως μια χαρα αλλαζει ρυθμισεις Ζεστο-κανονικο-κρυο και αυξημενη αντιθεση......!!!
ΥΓ..(και ο Screenrecorder δουλευει!!!) Πως να ανεβασω το βιντεακι απο την εγγραφη? -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
το μονο που δεν εχω δοκιμασει ακομα, ειναι η Sim-Wind στην 2η θεση που την εχω, καθως δεν την εχω φορτωσει ακομα πακετο να δω πως παει σε ομιλια και ιντερνετ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα