Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H thanfun έγραψε:

καλημερα,
      παρατηρησα οτι όταν λειτουργεί η κάμερα (λειτουργεί κανονικότατα) με οποιαδηποτε εφαρμογη (του miui ή αλλη απο play store) ακουγεται ενας υπόκωφος ήχος περίεργος σαν τα παρασιτα του ραδιοφωνου στα βραχέα (ή σαν να κοχλαζει νερο?) αλλα με πολυ χαμηλη ενταση και ακουγεται ξεκαθαρα αν φερω την καμερα στο αυτί ...
      μπορειτε να δοκιμασετε?
      το εχει παρατηρησει καποιος?
      δοκιμασα καθαρισμο δεδομενων επειτα καθαρη εγκατασταση διάφορων ρομ, miui 9, miui 10 κτλ
      μηπως ειναι κατι νορμαλ?
      Το έχουν σχεδόν όλα αυτό το πρόβλημα. Είναι θέμα hardware και όχι software. Είχε γίνει θέμα όταν είχε βγει στην αγορά το κινητό. Ήταν πειραματικό τηλέφωνο και φαίνεται ότι έχει κάποια θέματα και γι'αυτό δεν έβγαλε redmi pro 2.
    • Παιδιά προσπαθώ να ακούσω αυτόν τον θόρυβο αλλά μάταια. Δεν υπάρχει τέτοια κατάσταση στο δικό μου. Έχω το 4Gb with 128 gb. Σε εμένα απλά ο ήχος όταν γίνεται λήψη φωτογραφίας είναι πολύ χαμηλός και ορισμένες φορές ανύπαρκτος

Ο/H gdy190 έγραψε:

Ο/H thanfun έγραψε:

καλημερα,
      παρατηρησα οτι όταν λειτουργεί η κάμερα (λειτουργεί κανονικότατα) με οποιαδηποτε εφαρμογη (του miui ή αλλη απο play store) ακουγεται ενας υπόκωφος ήχος περίεργος σαν τα παρασιτα του ραδιοφωνου στα βραχέα (ή σαν να κοχλαζει νερο?) αλλα με πολυ χαμηλη ενταση και ακουγεται ξεκαθαρα αν φερω την καμερα στο αυτί ...
      μπορειτε να δοκιμασετε?
      το εχει παρατηρησει καποιος?
      δοκιμασα καθαρισμο δεδομενων επειτα καθαρη εγκατασταση διάφορων ρομ, miui 9, miui 10 κτλ
      μηπως ειναι κατι νορμαλ?
      Το έχουν σχεδόν όλα αυτό το πρόβλημα. Είναι θέμα hardware και όχι software. Είχε γίνει θέμα όταν είχε βγει στην αγορά το κινητό. Ήταν πειραματικό τηλέφωνο και φαίνεται ότι έχει κάποια θέματα και γι'αυτό δεν έβγαλε redmi pro 2.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Βαλε να τραβήξεις βίντεο. Όταν το βάλεις να παίξει μετά θα ακούσεις κάτι σαν παράσιτα. Είναι από την αυτόματη εστίαση που κάνει η κάμερα και λογικά κάπου ακουμπάει. Δυστυχώς όλοι το έχουμε αυτο
    • Διαφήμιση
    • ευχαριστω για τις απαντησεις
      δεν ακουω θορυβο κατα την αναπαραγωγη βιντεο που τραβηξα, μονο οταν λειτουργει η καμερα (και οταν γραφει βιντεο ας πουμε)
      εχω την εντυπωση ή μαλλον ειμαι σιγουρος οτι το εχω ξανακουσει παλιοτερα αλλα καπως ειχε σταματησει και δεν το ακουγα μετα...
      θα συνεχισω τις δοκιμες,
      δεν ξερω μαλλον ασχετο αλλα μου περασε απο το μυαλο η μπαταρια διοτι αλλαξα και τελευταια ξαναεβαλα την παλια, θα το δω
    • αγαπητοί συνοδοιπόροι στην ομάδα του redmi pro, απο εχτές που άκουσα για θορύβους έχω κάνει πάρα πολλές προσπάθειες είτε στην φωτομηχανή είτε στην βιντεοσκόπιση , να ακούσω θόρυβο. μέχρι και ειδικό μηχανισμό καταγραφής με φίλο που διαθέτει ακουστικό καταγραφέα (παραμετροποιητής dcbel) , και δεν καταγράφηκε τίποτα. Ενδεχομένως να είναι απο σκουπίδια προηγούμενης εγκατάστασης στις δικές σας συσκευές. Εγώ σε κάθε νέα έκδοση Βετα , την εγκαθιστώ με FR. Ισως για αυτό τον λόγο δεν έχω τα προβλήματα που διαβάζω .
      Υπάρχει μήπως κάποια ενημέρωση απο gkalen για port Global;
    • ουτε και σε εμένα υπάρχει θόρυβος ,,,, το καλύτερο είναι αυτό που φωνάζουν οι περισσότεροι εδώ μέσα FR,,, FR,,, FR ,,,, έχει τύχη να κάνω και τρεις φορές τη βδομάδα.
    • κύριοι οπως εχω πει εκανα καθαρη εγκατασταση δηλαδη factory reset και full wipe data και wipe cache & dalvik cache και reboot to recovery και ξανα factory reset και wipe data και μετα καθαρη φρεσκια νεα εγκατασταση ρομ και αμεσως στο πρωτο ανοιγμα του τηλεφωνου ανοιγω την καμερα και αυτος ο χαζος ανεπαίσθητος θορυβος υπαρχει,
      μολις τωρα το ξαναεκανα και
      δοκιμασα και αλλαξα μπαταρια και παλι τιποτα,
      επισης με ανοιγμενο τηλεφωνο ανοιξα την καμερα και εκανα δοκιμη (να δω αν τρεμει, κουνιεται κτλ αλλα οχι) και παλι τα ιδια, δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω,
      ακομα δοκιμασα να καλυψω το μικροφωνο μηπως και παιρνει απο εκει θορυβο αλλα οχι,
      εβγαλα το συρταρακι των SIM αλλα οχι,
      μαλλον θα το αφησω εκτος αν μου πει καποιος κατι ή μου ερθει καποια ιδεα...
      τεσπα δεν ενοχλει και τουλαχιστον αφου υπαρχει και σε αλλους κατι ειναι κι αυτο...

υγ
      :P φανταστειτε οτι δεν φημίζομαι και για την καλη ακοη μου αλλα σε απολυτη ησυχία οταν ηταν κοντα το πηρε το αυτι μου,
    • Διαφήμιση
    • Κάποια παρτίδα συσκευών redmipro δυστυχώς παρουσίασε αυτό τον πρόβλημα με τον ήχο στη κάμερα όταν εβαζες το αυτί σου κοντά , μου έτυχε τέτοια συσκευή ..
      Γενικά βγήκε μια παρτίδα με τέτοιου τύπου προβλημα που αναφέρουν καποιοι ..
    • ε οκ εφοσον ειναι κατι "φυσιολογικό" και η καμερα λειτουργει κανονικα και δεν τραβαω φωτογραφια με τα αυτια ( :) ) ας το προσπερασουμε αλλα νομιζω θυμαμαι πως το ξαναειδα (-ακουσα) και με καθαρισμο δεδομενων εφαρμογης ή κατι παρομοιο σταματουσε, αλλα τωρα κολλησε,
      τελος παντων σας ευχαριστω ολους
    • Διαφήμιση