Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
-
Το χα και γω.
Ενοχλητικό στο αυτί είναι μόνο, αν το ακούς, οι φωτογραφίες βγαίνανε σούπερ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Το χα και γω.
Ενοχλητικό στο αυτί είναι μόνο, αν το ακούς, οι φωτογραφίες βγαίνανε σούπερ!!
-
@John Tasoulas το πιο πιθανό είναι να είναι σκόνη, αλλα όσο δεν σου προκαλεί πρόβλημα με τις φωτο άστο καλυτερα ... Θα είναι η "τσαχπινιά" του κινητού σου αυτη ..
-
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Από 180€ μέχρι 220!
Ο/H demakhs έγραψε:
μια χαρά τιμή το 180!!!
=============== Νοε 25th 2016, 9:39am ===============
Ο/H tolkien έγραψε:
Ο/H sylvester έγραψε:
Ρε παιδιά, για ποιόν λόγο δεν υπάρχει κάποια global rom???? Τόσο του πεταματού το έχουνε το θηριάκι??
Το μονο που λενε ειναι οτι δεν μπορει να υπαρχει global rom απο την στιγμη που το πουλανε μονο σε Κινα. Και δεν βλεπω να βγαινει πουθενα αλλου. Παρα πολυ ωραιο κινητο αλλα χωρις επισημη υποστηριξει δεν θα παει πολυ.
)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Bodai έγραψε:
@John Tasoulas το πιο πιθανό είναι να είναι σκόνη, αλλα όσο δεν σου προκαλεί πρόβλημα με τις φωτο άστο καλυτερα ... Θα είναι η "τσαχπινιά" του κινητού σου αυτη ..
-
-
Σου έστειλα pm, ρίξε μια ματιά και πές μου τι νομίζεις.
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
@Alex_MLT Τίποτα δε θα ξεπουλήσει γιατί εγώ πουθενά δε βλέπω προσφορά της προκοπήςΉμουν έτοιμη να το πάρω από yeso αλλά είδα οτι μόνο με paypal πληρώνεις και ξενέρωσα γιατί μια κάρτα άδεια έχω συνδεδεμένη και δεν το έχω πολύ γενικά με paypal
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Παιδια στον yeso το χρυσο το 32αρι το χει 167ευρω(+ τα κινεζικα γλυψιματα(μαπα θηκουλα και τζαμακι)) δεν με χαλαει το χρυσο σαν χρωμα...το θεμα ειναι λετε να ειμαι ατυχος και να φαει κλαρινο στα τελωνια; Απο τον top one το ιδιο κινητο θα μου βγει 200+ με dhl
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Παιδια στον yeso το χρυσο το 32αρι το χει 167ευρω(+ τα κινεζικα γλυψιματα(μαπα θηκουλα και τζαμακι)) δεν με χαλαει το χρυσο σαν χρωμα...το θεμα ειναι λετε να ειμαι ατυχος και να φαει κλαρινο στα τελωνια; Απο τον top one το ιδιο κινητο θα μου βγει 200+ με dhl
Αν θές το κεφάλι σου ήσυχο πως δεν θα υπάρξουν προβήματα με τελωνεία κτλ, πάρε απο τον ΤΟΠ.
Αν σου αρέσει το Πόκερ και ο τζόγος γενικότερα, πάρτο από τον άλλο, τον φτηνό.. best of luck!
** α, η θηκούλα είναι καλούτσικη, τα υπόλοιπα κατευθείαν στα σκουπίδια, μην τα ανοίξεις καν.
Ναι θα το ρισκαρω μαλλον αν πετυχω συνενοηση με τον yeso σε περιπτωση που περασω τελωνιο να του επιστραφει να πληρωσω τα μεταφορικα και να μου το ξαναστειλει
Πολυ κ@λοπαιδο αυτος ο top one..:D Μας παταει εκει που ποναμε και ειναι αμείλικτος ουτε 1 ευρω δεν επεσε για Black Friday!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα