Κι εμένα έχει γίνει ροζ το 1/4 της οθόνης περίπου , αλλά ευτυχώς είναι τόσο απαλό που το καταλαβαίνεις μόνο στο άσπρο...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
@katsim Λίγο προσοχή όταν την βγάλεις γιατί είναι κολλημένη με ταινία (κοίτα στο you tube πως αφαιρείτε) γιατι αν την κάνεις κάποια ζημιά π.χ τρύπημα είναι επικίνδυνη. Όταν βάλεις την άλλη να την κολλήσεις για να μην κουνιέται με ταινία διπλής όψης, αν προσέξεις λίγο δεν είναι δύσκολο η αλλαγή
-
Τα προβλήματα αυτά που αναφέρετε είναι λόγο της amoled ; Άμα βάλω lcd δεν θα έχω τέτοια ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλα ρε σεις........ τι του κανετε του κακομοιρου του κινητου και εχει burn in και ροζιασε απο το κακο του....??
-
Ο/H katsim έγραψε:
Αύριο θα επιχειρήσω να αλλάξω την μπαταρία , πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο;; Το έχει κάνει κανείς αλλος;;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οδηγίες για αλλαγή μπαταρίας -
Καλημέρα σας ! έστειλα mail στο επισκευή-xiaomi-redmi-pro και μου απαντησαν :
το κόστος αλλαγής της οθόνης (ανταλλακτικό + εργασία ) είναι στα 70 ευρώ
και χρειαζόμαστε μία εργάσιμη ημέρα.
ποια η γνώμη σας ; για το πάρει ετοιμο στα χέρια σου δεν εχω βρει πιο φθηνα .και βρηκα LCD Display + Touch Screen Digitizer Assembly for Xiaomi Redmi Pro | Electronics | VOPMART.COM αλλα δεν έχω ιδεα για το μαγαζί αυτό.και με ρίσκο να την αλλάξω εγώ . -
Η οθόνη που θα σου βάλουν είναι LCD ή AMOLED;
-
Ο/H billphone έγραψε:
Η οθόνη που θα σου βάλουν είναι LCD ή AMOLED;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα σας. Εχω την κινεζικη ψευτοrom και θελω να την αλλαξω να βαλω μια απο αυτες της κοινότητας μιας και το κινητο κολλάει πολυ. Θα ηθελα να μου προτείνετε ποια να βαλω ετσι ωστε το κινητο να ειναι οσο πιο σταθερο γινεται και να μην κολλαει. Επισης προλαβαινω να κανω τις διαδικασίες αυτες μεχρι Κυριακη μιας και ειμαι φανταρος και εχω μεχρι τοτε αδεια και προσβαση σε υπολογιστη? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
-
θα χρειαστεί να μείνεις 2-3 μέρες με την china rom, όνο αγγλικά κινέζικα...
1. Επιλογές 1 -3 - 4 ---> Xiaomi Aio Toolbox για όλες τις συσκευές Xiaomi και για όλα τα Windows (x86&x64)
2. Περνάς china rom ---> Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
Αλλά καλύτερα με μία τελευταία ρομ --> MIUI 9 China Stable ROM V9.6.1.0.MHQCNFD for Redmi Pro Released! Download Here!! - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
3. Ξεκινάς διαδικασία για ξεκλείδωμα --> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Ο/H giorgosk24 έγραψε:
Η πρωτη διαδικασια που θα κανω ειναι να ξεκλειδωσω το bootloader δηλαδη;
Ο/H NasDriver έγραψε:
θα χρειαστεί να μείνεις 2-3 μέρες με την china rom, όνο αγγλικά κινέζικα...
1. Επιλογές 1 -3 - 4 ---> Xiaomi Aio Toolbox για όλες τις συσκευές Xiaomi και για όλα τα Windows (x86&x64)
2. Περνάς china rom ---> Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
Αλλά καλύτερα με μία τελευταία ρομ --> MIUI 9 China Stable ROM V9.6.1.0.MHQCNFD for Redmi Pro Released! Download Here!! - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
3. Ξεκινάς διαδικασία για ξεκλείδωμα --> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα