Δεν θα πρεπει να αλλαξω και TWRP?Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Τσέκαρε αρχικά αν ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος. Θα πρέπει αφού πάρεις backup και κατεβάσεις τη νέα rom, να μπεις στο twrp με power και Volume up, να κάνεις factory reset και να περάσεις τη νέα ROM.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Καλό θα ήταν ναι. Ποιο έχεις τώρα μέσα;
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Καλό θα ήταν ναι. Ποιο έχεις τώρα μέσα;
Σιγουρα όμως είναι 2 χρόνων....[scallout][/scallout]
-
-
Γιώργο @George Kaggelaris , οι εκδόσεις 3.2 του TWRP για Redmi pro θέλουν Format data , εγώ θα έλεγα να δοκιμάσει με το τελευταίο 3.1 by @geoanto555 για να γλυτώσει το internal storage που σε format data πέρα του format των partitions , πάει αναγκαστικά περίπατο δηλαδή αυτό
twrp_omega_3.1.1-0_miui-hellas -
Γεια χαρα μαγκες...προσπαθω να ξεκλειδωσω bootloader σε ενα redmi pro που εχω για να του βαλω ελληνικη ρομ αλλα στο mi unlock αλλα παιρνω ως error το current account is not bound to this device και μου λεει να παω στα dev options να πατησω κατι σε "check mi unlock" το οποιο εμενα δεν μου το βγαζει γιατι εχω stable rom και οχι developer αλλα οσο κι αν ψαχνω δεν βρισκω developer rom για το redmi pro..καμια ιδεα???
-
Καλημέρα.
Ενεργοποίησε τα dev options ακόμα και σε stable rom (δεν παίζει ρόλο) πατώντας επαναλαμβανόμενα πάνω στο kernel μέσα στο σχετικά με το τηλέφωνο.
Διάβασε καλά τον οδηγό μια και το αναφέρει αυτό. Να ξέρεις τι κάνεις πριν το κάνεις! -
Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Το κινητό που σας ελεγα πιο πανω, έχει την 3.0.2. TWRP.
Προκειμένου να περάσω την 3.1.1-0, μου ζητάει να επιλεξω αναμεσα σε κάποιες κατηγορίες,εκ των οποίων η πρώτη είναι η Recovery. Αυτό πρέπει να επιλέξω? -
Recovery δεν θα αλλάξεις; recovery επιλέγεις
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Τσέκαρε αρχικά αν ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος. Θα πρέπει αφού πάρεις backup και κατεβάσεις τη νέα rom, να μπεις στο twrp με power και Volume up, να κάνεις factory reset και να περάσεις τη νέα ROM.
Κατέβασα την τελευταία stable rom.
Άλλαξα το TWRP σε 3.1.1-0 απο 3.0.2.
Όταν λες backup? Για επαφές κλπ, έχω από το mi cloud. Χρειάζεται κάτι άλλο πριν προχωρήσω? -
Στο νέο TWRP , επέλεξε backup , τα επιλέγεις όλα εκτός cache , Swype to backup , όταν τελειώσει θα δημιουργηθεί ένας φάκελος TWRP/backup στο internal storage. Κράτησε ένα αντίγραφο του φακέλου backup στον υπολογιστή (nandroid backup) , γιατί εάν χρειαστεί Format data , χάνεις ότι έχεις στο internal storage.
Εάν κάτι πάει στραβά στην αναβάθμιση, γυρίζεις μέσω restore στο συγκεκριμένο σημείο ,από το οποίο ξεκίνησες. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Στο νέο TWRP , επέλεξε backup , τα επιλέγεις όλα εκτός cache , Swype to backup , όταν τελειώσει θα δημιουργηθεί ένας φάκελος TWRP/backup στο internal storage. Κράτησε ένα αντίγραφο του φακέλου backup στον υπολογιστή (nandroid backup) , γιατί εάν χρειαστεί Format data , χάνεις ότι έχεις στο internal storage.
Εάν κάτι πάει στραβά στην αναβάθμιση, γυρίζεις μέσω restore στο συγκεκριμένο σημείο ,από το οποίο ξεκίνησες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα