Παιδια το παλευω μια ωρα και εγραφε no mirrors found. Τελικα μου εβγαλε ενα τωρα! Σας ευχαριστω! γνωριζει καποιος αν αξιζει η STABLE_V10.2.1.0 rom. αυτη τη στιγμη εχω την xtrv 9.1.3 dev.
Φίλε μου εγώ έχω την 10.2.1 την οποία είχα περάσει πάνω από την τότε dev χωρίς fr και δεν είχα, ούτε έχω πρόβλημα. Γενικά ο λόγος που κρατάω ακόμη το pro είναι ότι τόσα χρόνια δεν μου έχει βγάλει προβλήματα κι ακόμη αντέχει. Η μπαταρία έχει πέσει με την υπερχρηση αλλά παλεύεται
Καλησπέρα μετά από καιρό και Χρόνια Πολλά ένεκα (καραντινο) ημέρας!
Ερ: Υπάρχει πιθανότητα αν θέλει κάποιος να κάνει factory reset ΑΛΛΆ να κρατήσει ΜΌΝΟ τις εφαρμογές μαζί με τις ρυθμίσεις (ψιλοχλωμό μου ακούγεται)...
@amavroudis στο MiAccount φαντάζομαι εννοείς κανονικά backuo και τις εφαρμογές!
Περισσότερο αλλά ξέχασα να το αναφέρω αναφερόμουν σε backup μέσω TWRP δηλ να έκανα μόνο για data
Όταν κάνεις επαναφορά συσκευής για να δεις εάν λυθεί κάποιο πρόβλημα...ΔΕΝ πρέπει να επαναφέρεται backup καθώς υπάρχει πιθανότητα η επαναφορά να φέρει πίσω και το "πρόβλημα"...
Όταν κάνεις επαναφορά συσκευής για να δεις εάν λυθεί κάποιο πρόβλημα...ΔΕΝ πρέπει να επαναφέρεται backup καθώς υπάρχει πιθανότητα η επαναφορά να φέρει πίσω και το "πρόβλημα"...