Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Το εργαλείο,ακόμα ζει. Με αλλαγμένη μπαταρία χρησιμοποιείται από την ανιψιά μου για τηλεκπαίδευση.
-
Ο/H vasileios13 έγραψε:
Το εργαλείο,ακόμα ζει. Με αλλαγμένη μπαταρία χρησιμοποιείται από την ανιψιά μου για τηλεκπαίδευση.
εννοειται οτι Ζει και Βασιλευει.....!!!
εγω ακομα αυτο εχω για κινητο..! Δυσκολευομαι πααααρρα πολυ να βρω αντιστοιχο (και σε χαρακτηριστικα, και σε τιμη) νεο αντικαταστατη......!!!! και αφου δουλευει ακομα...... τοσο το αναβαλω....!!!! -
Ο/H cabdik έγραψε:
Ο/H vasileios13 έγραψε:
εννοειται οτι Ζει και Βασιλευει.....!!!
εγω ακομα αυτο εχω για κινητο..! Δυσκολευομαι πααααρρα πολυ να βρω αντιστοιχο (και σε χαρακτηριστικα, και σε τιμη) νεο αντικαταστατη......!!!! και αφου δουλευει ακομα...... τοσο το αναβαλω....!!!!
Στάλθηκε από το MI CC9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Ο/H cabdik έγραψε:
Ο/H vasileios13 έγραψε:
εγω ακομα αυτο εχω για κινητο..! Δυσκολευομαι πααααρρα πολυ να βρω αντιστοιχο (και σε χαρακτηριστικα, και σε τιμη) νεο αντικαταστατη......!!!! και αφου δουλευει ακομα...... τοσο το αναβαλω....!!!!
Στάλθηκε από το MI CC9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H cabdik έγραψε:
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Ο/H cabdik έγραψε:
Ο/H vasileios13 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI CC9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI CC9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιχτουρες προσέξτε λίγο τις παραθέσεις...
-
Καλησπέρα στην ομάδα.
Φίλος μου έχει το redmi pro και στα καλά καθούμενα δεν ανοίγει. Φορτώνει τις τρεις γραμμές εκεί που γράφει android και πάλι από την αρχή το ίδιο. Μπαίνει σε fastboot κανονικά, κοίταξα bootloader και είναι κλειδωμένος.
Με το πλήκτρο power και volume up βγάζει μόνο μια εικόνα με ένα τηλέφωνο που λέει να το συνδέσω σε PC. Η ρομ που έχει από ότι μου λέει ήταν μαϊμού με μισά αγγλικά μισά ελληνικά. -
-
Και γιατί δεν δοκιμάζετε να του περάσετε fastboot rom με sp flashing tool; Ξεκλείδωμα, twrp και xtrv μετά από factory reset; Αυτά γιατί το omega δεν έχει global rom.
-
Τα έχω προσπαθήσει αυτά @makis1024 και με spflash και με miflash με διαφορετικές fastboot rom αλλά δεν το κάνει βγάζει σφάλμα..
-
Εγω δεν δοκίμασα τίποτα,απλά πριν κάνω οτιδήποτε θέλω να βεβαιωθω ότι δεν θα έχω θέμα με τον bootloader που είναι κλειδωμένος.
Για ξεκλείδωμα μετά την διαδικασία την γνωρίζω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα