Ξέρει κανείς γιατί δεν φορτίζει με τον φορτιστή αυτοκινήτου? Μήπως γιατί η μια θύρα είναι για iphone και η άλλη για ipad? Τι αλλάζει?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
@pavlidisc με usb type c φορτίζουν τα άϊφονια, γιατί δεν γνωρίζω εγώ από δαύτα???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γιοκ!!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Χρήστο, ΑΜΑΝ!!!!!
Και γω γιοκ φαντάστηκα, αλλά δεν ήμουν σίγουρος!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και κάτι ακόμα, πως θα κάνω την οθόνη να ανάβει ως φλας για τις φωτογραφίες από τη μπροστά κάμερα?
-
Ο/H OMAN έγραψε:
Και κάτι ακόμα, πως θα κάνω την οθόνη να ανάβει ως φλας για τις φωτογραφίες από τη μπροστά κάμερα?
κόλλα ένα τέτοιο:πάνω φίλε και θα την κάνεις τη δουλειά σου!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Και για το αυτοκίνητο να βάλω δυναμό?? -
Ο/H OMAN έγραψε:
Αυτές είναι "πρωτοτυπίες" της Apple. Αν βλέπει ο Jobs από ψηλά... θα ρίχνει χοντρό μπινελίκι!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H george44 έγραψε:
[...] αναβοσβηνη συνεχως η οθονη του κινητου, φαντασου οπως το φλας του αυτοκινητου , και δεν μπορω να το σβησω [...]
Ο/H OMAN έγραψε:
Και κάτι ακόμα, πως θα κάνω την οθόνη να ανάβει ως φλας για τις φωτογραφίες από τη μπροστά κάμερα;
Δεν ανταλλάσετε κινητά να είστε και οι δύο χαρούμενοι??? -
Ποτε θα βγει η νεα stable για να διορθωθει και το θεμα με το TWRP που χανεται μετα την εγκατασταση του και επανερχεται στο Κινεζικο;Υπαρχει αλλος κανενας τροπος;
-
Δυο προβληματακια εχω:
1. Το notificaton led αναβει μερικες φορες χωρις να υπαρχει καποια ειδοποιηση. Συμβαινει στο δικο μου με xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_6.11.24 και σε ενα φιλο που δεν εχει αλλαξει rom (αυτος εχει μια custom απο aliexpress). Φανταζομαι θα ειναι θεμα rom κατα 99.99% ε;
2. Θεμα με ακουστικα. Οταν τα κουμπωσω τερμα δεν τα βλεπει (το εικονιδιο με τα ακουστικα στη status bar φευγει). Τα βαζω σιγα σιγα και το εικονιδιο εμφανιζεται καποια στιγμη, οταν τα κουμπωσω τερμα, το εικονιδιο φευγει. Πρεπει να τραβηξω το jack λιγο πανω για να τα δει. Ενα αλλο ακουστικο που δοκιμασα (μια κινεζια της πλακας) τα βλεπει κανονικα. Προσεξα οτι το jack σε αυτα που βλεπει παντα ειναι ελαχιστα πιο κοντο απο το jack των ακουστικων που δε βλεπει οταν τα κουμπωνω τερμα. Καμια ιδεα κανεις για το τι μπορει να συμβαιναι και καμια πιθανη λυση; (εκτος βεβαια απο τη λυση 'Ε, αλλαξε ακουστικα ρε φιλε....'). Δεν θελω να αλλαξω ακουστικα γιατι αυτα που εχω ειναι απιστευτο value for money, εχουν 7Ε και ακουγονται σαν ακουστικα των 50Ε. -
φιλε περιεργο αυτο που λες, υπαρχει πιθανοτητα να ειναι και hardware το προβλημα...εχεις δοκιμασει και με αλλες ρομ?
οποτε αν ειναι οντως, ισως η περιπτωση ''φιλε δοκιμασε πιο κοντα ακουστικα'' ειναι η καλυτερη
παιδια εγω εδω απιστευτη ταλαιπωρια, εχω ξεκινησει παραγγελιες 2 συσκευων απο την πρωτη του νοεμβρη (υεσο) ακυρωθηκε επειδη δεν ειχε τις συσκευες μετα απο μια βδομαδα (ενω οταν το ''χτυπησα'' ηταν in stock τα κινητα) μετα παραγγελια στα καπακια απο vickmall που εκανε και καμια βδομαδα και αυτο να στειλει τα κινητα (ντροπη)
και τωρα κοντευω καμια 10αρια μερες arrived in gr. Τωρα αν εχει φτασει το πακετο ελλαδα η δεν εχει φτασει αγνωστο...το προβλημα με την ταλαιπωρια ειναι οτι εχω μεινει με ενα ταλαιπωρο one x το οποιο πλεον ζοριζεται ακομα και στα βασικα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα