Βρε ατελές ασπόνδυλο, τι θα το κάνεις το Προ, τώρα που μεγαλοπιάστηκες και αναβαθμίστηκε ο ποπός σου?!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούthanks pvalas.... και ημουνα σε περιοδο αναζητησης κινητου, ωστε να ανανεωθω μετα απο συμβιωση 2+ χρονων με το Zenfone 5..!Ο/H pvalas έγραψε:
REDMI PRO GOLD [X20] 3/32 από Banggood 159E με κουπόνι redmipro100!
Ο/H demakhs έγραψε:
το pro έχει φύγει εδώ και καιρό για Ρόδο και μάλιστα σήμερα, έδινα οδηγίες για να το αναβαθμίσει ο νέος κάτοχος στην τελευταία του @gkalen....σνιφ.....![]()
..... συγκινήθηκα τώρα που μου το θύμισες.....θα το ξεπεράσω όμως...σε κανα μήνα που θα αναβαθμιστεί ο....ποπός μου...![]()
![]()
![]()
Με το καλό να έρθει, πολύ καλό "deal"Ο/H cabdik έγραψε:
thanks pvalas.... και ημουνα σε περιοδο αναζητησης κινητου, ωστε να ανανεωθω μετα απο συμβιωση 2+ χρονων με το Zenfone 5..!Ο/H pvalas έγραψε:
REDMI PRO GOLD [X20] 3/32 από Banggood 159E με κουπόνι redmipro100!
το παραγγειλα ηδη και περιμενω.....!!!!
Ο/H demakhs έγραψε:
εγώ δεν είμαι takis....όσο και αν θα το επιθυμούσες γρουσούζη!!!
φτοουυυυυ και ημουν ετοιμος να παραγγειλω το kate!!! τωρα που η διαφορα ειναι τοοσο μικρη ποιο θ προτεινατε??Ο/H pvalas έγραψε:
REDMI PRO GOLD [X20] 3/32 από Banggood 159E με κουπόνι redm
Πάνε για Redmi pro με τα ''μπούνια''Ο/H Alex-dent έγραψε:
φτοουυυυυ και ημουν ετοιμος να παραγγειλω το kate!!! τωρα που η διαφορα ειναι τοοσο μικρη ποιο θ προτεινατε??Ο/H pvalas έγραψε:
REDMI PRO GOLD [X20] 3/32 από Banggood 159E με κουπόνι redm
![]()