Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Εννοείτε όχι τώρα. Καλο βράδυ και σε σένα ..
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Λοιπόν, προσπάθησα να μπω σε recovery χωρίς να το έχω συνδεδεμένο σε pc και έβγαινε σε κινέζικα.. Μετά το σύνδεσα σε pc και ξαναφλάσαρα το TWRP recovery και έκανα Wipe Cache & Dalvik Cache.. Τώρα μου άνοιξε.. Θα ενημερώσω αν λύθηκε το πρόβλημα!
ευχαριστώ πολύ!
-
Καλησπερα θελω να αγοαρασω το 64αρι απο vickmall.Θα ζητησω να εχει περασμενη την official cn rom ετσι δεν ειναι;Θελω μολις παραλαβω να ξεκλειδωσω και να βαλω ελληνικη(αν υπαρχει) ή την global dev.
-
Ο/H gfilip έγραψε:
Καλησπερα θελω να αγοαρασω το 64αρι απο vickmall.Θα ζητησω να εχει περασμενη την official cn rom ετσι δεν ειναι;Θελω μολις παραλαβω να ξεκλειδωσω και να βαλω ελληνικη(αν υπαρχει) ή την global dev.
-
Οκ φιλε μου, ευχαριστώ. Περιμένω απάντηση για την διαθεσιμότητα και προχωραω
Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μετά 3-4 μέρες συμβίωσης με το Pro και μετά τη μετάβαση από το RN3pro έχω να παρατηρήσω:
1)Πανέμορφη συσκευή με εξαιρετική αίσθηση στο κράτημα (ούτε το σκέφτεσαι να βάλεις θήκη)
2)Οθόνη με πολύ όμορφα χρώματα και αντίθεση
3)Πολύ δυνατό ηχείο, βοηθάει και η θέση του στο κάτω μέρος
4)Ο αισθητήρας μπροστά θέλει χρόνο να τον συνηθίσω, για την ώρα βάζω δάχτυλο στη δεύτερη κάμερα
λίγο πιο αργός, αλλά με καλύτερη αναγνώριση νομίζω.
Όταν είναι σβηστή η οθόνη θέλει πάτημα το πλήκτρο για να διαβάσει το αποτύπωμα.
5) Double tap επιτέλους
6) Όσον αφορά τις φωτογραφίες με 2πλή κάμερα, θέλει ακόμα δουλειά στο bokeh αλλά είναι οκ για την ώρα.
Μπορείς να αλλάξεις την ένταση του εφέ μετά τη λήψη και να πειραματιστείς. Επίσης το ψευτο-3D εφε που κάνει κουνώντας το κινητό έχει πλάκα.
7) Δεν έχει επιλογή στο μενού για να μη σβήνει ποτέ η οθόνη, έχει μέχρι 10 λεπτά -
Ο/H dmarccos έγραψε:
Μετά 3-4 μέρες συμβίωσης με το Pro και μετά τη μετάβαση από το RN3pro έχω να παρατηρήσω:
1)Πανέμορφη συσκευή με εξαιρετική αίσθηση στο κράτημα (ούτε το σκέφτεσαι να βάλεις θήκη)
2)Οθόνη με πολύ όμορφα χρώματα και αντίθεση
3)Πολύ δυνατό ηχείο, βοηθάει και η θέση του στο κάτω μέρος
4)Ο αισθητήρας μπροστά θέλει χρόνο να τον συνηθίσω, για την ώρα βάζω δάχτυλο στη δεύτερη κάμερα
λίγο πιο αργός, αλλά με καλύτερη αναγνώριση νομίζω.
Όταν είναι σβηστή η οθόνη θέλει πάτημα το πλήκτρο για να διαβάσει το αποτύπωμα.
5) Double tap επιτέλους
6) Όσον αφορά τις φωτογραφίες με 2πλή κάμερα, θέλει ακόμα δουλειά στο bokeh αλλά είναι οκ για την ώρα.
Μπορείς να αλλάξεις την ένταση του εφέ μετά τη λήψη και να πειραματιστείς. Επίσης το ψευτο-3D εφε που κάνει κουνώντας το κινητό έχει πλάκα.
7) Δεν έχει επιλογή στο μενού για να μη σβήνει ποτέ η οθόνη, έχει μέχρι 10 λεπτά
Εγώ βέβαια, είμαι από Redmi Note 2 και δεν χρειάζεται να κάνω ούτε υπαρχει σύγκριση, αλλά ότι και να πούμε το τηλέφωνο ''φυσάει''...
Τώρα που η τιμή πλησιάζει αυτή του RN3PRO ''ΔΕΝ'' υπαρχει δικαιολογία, κατά την γνώμη μου πας κάρφη για Redmi Pro ... όμως ανοίγει μια μεγάλη κουβέντα:
Mediatek Helio X25 ή Snapdragon 650???
(Μαλλον πρέπει να γίνει νέο θέμα) -
καλησπερα. ειμαι καινουριος στο φορουμ.θα ηθελα να ρωτησω λιγο, το gold ειναι ολοκληρο gold η ειναι μπροστα λευκο?ευχαριστω
-
σε καποιες σελιδες το βλεπω ολο gold και σε αλλες λευκο μπροστα
-
gold παντού και τέλειο gold μάλιστα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα