Εννοείται πως ναι. . .
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούεχω πει ηδη... το 3/32gb με τον Χ20 σε GOLD, που υποτιθεται θα εφευγε σε 9 μερες...!! το ειχα παραγγειλει απο τις 22/10...!!Ο/H negril έγραψε:
Ποιο είχες παραγγείλει από banggood, το 32GB-X20 ή το 64GB-X25?Ο/H cabdik έγραψε:
κι εμενα πριν 4-5 μερες που ξαναμιλησα, μου ειχαν πει οτι 9 νοεμβριου παραλαμβανουν στοκ.
και σημερα 10 νοεμβριου μου λενε οτι δεν ξερουμε ακομα...!!!!
τωρα ψαχνω απο αλλου ν ατο παρω σε παραπλησια τιμη , ή αν βρω κανα καλο κουπονι, μπορει να χτυπησω το 64αρι με Χ25....!
αν ξερετε κανα καλο κουπονακι παιδες, ριχτε το..!
- To X20 το δείχνει χωρίς διαθεσιμότητα σε silver και gray και το gold λέει "dispatched in 6-9 business days", οπότε προφανώς δεν υπάρχει stock.
- Το X25 (64GB) σε όλα τα χρώματα είναι "In stock, usually dispatched in 1 business day"
Στο vickmall το X25 (64GB) γύρω στα 195€ με δωράκι Silicone Case+Tempered glass, Original Xiaomi Redmi Pro 4G LTE Android 6.0 Smartphone 3GB RAM 64GB ROM Deca Core Helio X25 2.3GHz 5.5inch OLED FHD Screen 4050mAh Battery
Ο/H cabdik έγραψε:
εχω πει ηδη... το 3/32gb με τον Χ20 σε GOLD, που υποτιθεται θα εφευγε σε 9 μερες...!! το ειχα παραγγειλει απο τις 22/10...!!
και οσο για το τι γραφουν, δεν ισχυει τπτ απο οτι φαινεται. αφου, κατοπιν επικοινωνιας ΣΗΜΕΡΑ -επαναλαμβανω- δεν εχουν διαθεσιμοτητα σε ΚΑΜΙΑ εκδοση, καθως ρωτησα για να αγορασω καποια αλλη εκδοση του Redmi Pro, πχ την 3/64gb.