Καλησπέρα και από μένα. Νέος στο forum σήμερα παράγγειλα το pro 3/64 και περιμένω
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
αυτοι εκει στο BG, μαλλον "δεν ξερει η αριστερα, τι ποιει η δεξια.."...!!! μπαχαλο..!!!
με 2 ατομα που μιλησα στο chat, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει στοκ. και ο αλλος απο πανω λεει οτι του εστειλα το δεμα και T.N ...!!!!! -
πριν πόσες μέρες παρήγγειλες?
ή dispute και απαίτηση refund ή περιμένεις μέχρι να δεήσει ο......Κομφούκιος!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
πριν πόσες μέρες παρήγγειλες?
ή dispute και απαίτηση refund ή περιμένεις μέχρι να δεήσει ο......Κομφούκιος!!!!
αλλα αφου μου ειπαν οτι δεν εχουν στοκ, ακυρωσα την παραγγελια, πηρα επιστροφη τα χρηματα, και παραγγειλα στο yeso521 οπου εφυγε την ιδια μερα η παραγγελια...!!! στο 3/32gb τελικα. -
-
Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα σήμερα το redmi pro 64gb.Κάνοντας έλεγχο bootlander διαπίστωσα ότι είναι ξεκλείδωτος και έχουν περάσει unofficial rom (ανέβασα screenshot). Οπότε σαν ολοκαίνουργιος με xiaomi, αν εγώ θέλω να περάσω ελληνική rom πρέπει να:
- περάσω την official chinese developer ώστε να δω αν κλειδωθεί ή όχι ο bootlander
- αν κλειδωθεί να τον ξεκλειδώσω σύμφωνα με τη γνωστή διαδικασία
- αφού ξεκλειδώσω το bootlander σύμφωνα με τον οδηγό εγκατάστασης που υπάρχει στο forum.
Ελπίζω να μην πέφτω πολύ έξω και να έχω πάρει μια καλή γενική ιδέα για αρχή. -
-
Την Official china περνά την με το miflash με το κινητό σε Fastboot Mode...
(γίνεται, δεν γίνεται, σε MTK επεξεργαστή, κόλλησα.....)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Στείλε τους μύνημα αν γίνεται να στο στείλουν sealed με official China rom είται stable είτε developer για να ξεκλειδώσεις εύκολα ,εάν δεν έχεις έγκριση κάνε αίτηση από τώρα , περίπου να υπολογίζεις 18 -24 ημέρες ,με το καλό να παραλάβεις , καλορίζικο !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Now we have the Xiaomi Redmi Pro for sale, it is pre-installed multi-language and Google play store, support Google service. Welcome to buy Xiaomi smartphone at Geekbuying. Αυτό δε μας κάνει να φανταστώ; θα είναι δύσκολο να του αλλάξω rom όταν έρθει η δεν θα μπορέσω να το πειράξω καθόλου; Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Καλή Κυριακή
-
Όλα μπορούμε να τα "σιάξουμε", μην αγχώνεσαι...
(Αν είσαι κοντά στον Πειραιά, ξέρω ένα που ψοφάει να τα "σιάζει", εεεεεε takis??)
Το geekbuying στέλνει πάντα με unofficial έκδοση....
Πολιτική του μαγαζιού μάλλον, αν δεν φυτέψει ο υπάλληλος την προβληματική, τον έχουν απειλήσει ότι θα τον.....απολύσουν!!!
Βρες το πιο φθηνό μαγαζί και πάρτο...vickmall, gearbest, yeso521, geekbuying...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα