Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Σε mtk επεξεργαστή νομιζω μεσω sp flashtool περνας την official china dev για να μπορεις να ξεκλειδωσεις bootloader αν υπαρχει κάποιος που το έχει κάνει ας το επιβεβαίωσει γιατί και εγώ το περιμενω με unofficial
Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Σε mtk επεξεργαστή νομιζω μεσω sp flashtool περνας την official china dev για να μπορεις να ξεκλειδωσεις bootloader αν υπαρχει κάποιος που το έχει κάνει ας το επιβεβαίωσει γιατί και εγώ το περιμενω με unofficial
Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Ο/H manos em έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα σήμερα το redmi pro 64gb.Κάνοντας έλεγχο bootlander διαπίστωσα ότι είναι ξεκλείδωτος και έχουν περάσει unofficial rom (ανέβασα screenshot). Οπότε σαν ολοκαίνουργιος με xiaomi, αν εγώ θέλω να περάσω ελληνική rom πρέπει να:
- περάσω την official chinese developer ώστε να δω αν κλειδωθεί ή όχι ο bootlander
- αν κλειδωθεί να τον ξεκλειδώσω σύμφωνα με τη γνωστή διαδικασία
- αφού ξεκλειδώσω το bootlander σύμφωνα με τον οδηγό εγκατάστασης που υπάρχει στο forum.
Ελπίζω να μην πέφτω πολύ έξω και να έχω πάρει μια καλή γενική ιδέα για αρχή.
Ο/H demakhs έγραψε:
Την Official china περνά την με το miflash με το κινητό σε Fastboot Mode...
(γίνεται, δεν γίνεται, σε MTK επεξεργαστή, κόλλησα.....)
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει κάτι στην chinese dev rom που χρειαζόμαστε (π.χ. radio/updated bootloader) ; Γιατί αν είναι ήδη unlocked ο bootloader γιατί να βάλουμε την china dev με τον "φόβο" να ξανακλειδώσει ο bootloader και να χρειαστεί να κάνουμε την φασαρία ξανά για unlock.
Ρωτάω γιατί δεν έχω επαφή με τα xiaomi, αλλά σε όλα τα Nexus που έχουν περάσει από τα χέρια μου, άπαξ και ξεκλειδώσεις τον bootloader δεν ξανά κλειδώνει παρά μόνο αν δώσεις "fastboot oem lock". -
@mazixoom
Δεν το στέλνουνε πάντα με ξεκλείδωτο bootloader. Αν δεν έχει ξεκλείδωτο bootloader βάζεις china dev προκειμένου να το ξεκλειδώσεις. Τα xiaomi ξεκλειδώνουνε βάζοντάς τα σε fastboot από china dev. Έτσι είναι οι οδηγίες για ξεκλείδωμα όπως μπορείς και για το λόγο αυτό του βάζουμε τη συγκεκριμένη ρομ.
Τώρα σε περίπτωση που όντως είναι ξεκλείδωτος ο bootloader αυτό που έχεις να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις το twrp και να φλασάρεις την ελληνική ρομ παραλείποντας τα προηγούμενα βήματα περί china dev και ξεκλείδωμα bootloader.Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
σε περίπτωση που είναι ξεκλείδωτος ο bootloader τον ξανα κλειδωνεις περνώντας china dev και μετά τον ξεκλειδώνεις με official τρόπο και περνάς twrp γιατί δεν ξέρεις με ποιον τρόπο έχει γίνει unlock
-
υπαρχει λογος που το χρυσο χρωμα στο συγκεκριμενο τηλεφωνο(Χ20) το ειχε αυτες τις μερες μεχρι και η κουτση μαρια σε προσφορα σε σχεση με τα αλλα δυο χρωματα;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
Λοιπον η δικια μου ερωτηση ειναι:
Ποιο απο τα 3 ειναι καλυτερο(ειναι και τα 3 στις ιδιες τιμες περιπου με μικρες αποκλισεις)
Xiaomi Redmi note 3 pro(3GB)
Xiaomi Redmi Pro(3GB, X20)
Xiaomi Redmi note 4(3GB)
Γενικη συγκριση θελω...οποιος εχει εμπειρια και με τα 3 η εστω με 2 απο αυτα ας με διαφωτισει με πλεονεκτηματα μειονεκτηματα...Αν η ερωτηση μου δεν ειναι για εδω αςμεταφερθει οπου πρεπει!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Το redmi Pro είναι μισή κλάση πάνω... Απλά...
Όχι τόσο από το note 4, αλλά από το "παλιό" redmi note 3 pro...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Λοιπον η δικια μου ερωτηση ειναι:
Ποιο απο τα 3 ειναι καλυτερο(ειναι και τα 3 στις ιδιες τιμες περιπου με μικρες αποκλισεις)
Xiaomi Redmi note 3 pro(3GB)
Xiaomi Redmi Pro(3GB, X20)
Xiaomi Redmi note 4(3GB)
Γενικη συγκριση θελω...οποιος εχει εμπειρια και με τα 3 η εστω με 2 απο αυτα ας με διαφωτισει με πλεονεκτηματα μειονεκτηματα...Αν η ερωτηση μου δεν ειναι για εδω αςμεταφερθει οπου πρεπει!
Η βασική διαφορά του pro από το 4 είναι οτι έχει οθόνη OLED και διπλή πίσω κάμερα. Το 3 φοράει Snapdragon 650 αλλά είναι 6απύρινο ( και λίιιιγο ποιό παχουλό)
Σε στέλνω και το συγκριτικό στο kimovil
https://www.kimovil.com -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα