απο τα γνωστα σαιτ που λετε εδω , μια ματια που εκανα εχθες το ειχε μονο το geekbuying στα 242 ευρο. εκανα και παλι μια μικρη ερευνα και βρηκα αλλα δυο σαιτ το oppomart που ντο εχει 209 και το ibuygoo και αυτο με 209 ευρο.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕμένα μου κόστισε 182€ σήμερα... ΨΑΞΟΥ. μη βιάζεσαι! (το 3/64)Ο/H haris8 έγραψε:
απο τα γνωστα σαιτ που λετε εδω , μια ματια που εκανα εχθες το ειχε μονο το geekbuying στα 242 ευρο. εκανα και παλι μια μικρη ερευνα και βρηκα αλλα δυο σαιτ το oppomart που ντο εχει 209 και το ibuygoo και αυτο με 209 ευρο.![]()
Ο/H haris8 έγραψε:
απο τα γνωστα σαιτ που λετε εδω , μια ματια που εκανα εχθες το ειχε μονο το geekbuying στα 242 ευρο. εκανα και παλι μια μικρη ερευνα και βρηκα αλλα δυο σαιτ το oppomart που ντο εχει 209 και το ibuygoo και αυτο με 209 ευρο.![]()
![]()
απο που?Ο/H caeser έγραψε:
Εμένα μου κόστισε 182€ σήμερα... ΨΑΞΟΥ. μη βιάζεσαι! (το 3/64)Ο/H haris8 έγραψε:
![]()
οχι δεν εχω βαλειΟ/H theodosis έγραψε:
Τους κωδικούς/κουπόνια τους χρησιμοποιείς;Ο/H haris8 έγραψε:
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Ο/H demakhs έγραψε:
Ρε σεις, πείτε του παιδιού από που να το πάρει, τι του ψήνετε το ψάρι στα χείλη??![]()
![]()
![]()
Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν τρέχει μια....![]()
Έτσι μου ρθε κ μένα και σε μισή ωρίτσα ήταν κούκλα με ελληνική πάνω !!!!![]()
Ο/H demakhs έγραψε:
Καλά, εντάξει, ήμουν υπερβολικός, 45 λεπτά...